kobas Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Instalirao sam Metamod i pored njega AMX mod i statsme mod, kada ukucam u konzoli metalist pokaze mi da imam 4 plug-in-a 1. plug-in AMX verzija 0.9.9 2. CS stats verzija 0.9.9 3.fun ver. 0.9.9 4.statsme verzija 2.8.3 Sve radi kako treba... ispisuje sve informacije u toku igre itd. ali neznam kako da ostanu snimite sve informacije o toku igre i na koji nacin da otvorim to u html ili bilo cemu drugom(of-line naravno) i da statistika bude pregledna. Govorim o onim statistikama sto ih nude CS serveri na svojim internet stranicama... eto pa ako ko zna i ima dobre volje da pomogne....Bog sve vidi pozz Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Treba ti web plugin, mislim da je ok Psychostats Skini ovde verziju koja ti treba (linux ili windows) PSYCHOSTATS A ovde imas lepo dokumentaciju kako to da uradis, naravno treba da imas neki www domen da bi sve to bilo moguce: DOKUMENTACIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Znaci,da ste pricali marokanski bolje bih vas razumeo...:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts