Bullseye_So Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 radiacija od silnih industrija vas ubila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 hahha pa odprilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ma bar da je i industrija razvijena nego i to ne radi :)))) Ma bar da je i industrija razvijena nego i to ne radi truju nas za dz :)))))) lol slucajno sam napisao 2 puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 hack ko hack , ni prvi ni zadnji put ionako mi je ovo samo jedna sporedna stvar u zivotu tako da relax hackers>players ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 hackers>players ;p Realno... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi imam pare nije mi za drugo aaaaaaaaaa baguj se plz pzl aaaaaaaaaa baguj se plz pzl Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi imam pare nije mi za drugo brate ne obracajte paznju plz,neshto tripujem i to opasno!t_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Humanska je tuga pregolema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi imam pare nije mi za drugo aaaaaaaaaa baguj se plz pzl aaaaaaaaaa baguj se plz pzl Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi imam pare nije mi za drugo brate ne obracajte paznju plz,neshto tripujem i to opasno!t_T wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 mare pa oni su iz Bora, zar ne vidish da je u pitanju neki shit od radijacije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Nemoguce da radiacija moze tolko mozga pojest jungl greska Edited July 21, 2006 by Bullseye_So Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 a vidim sve je u redu i kod tvog mozKa :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 video sam zeroxov i howWedo scorre[likovi poubijashe massu] gl ljudi kad ce repovi sa wgt ? i mi smo siromashni kao i bor imamo matroz koji gadi grad pa sad kasljemo ko acoluti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi imam pare nije mi za drugo aaaaaaaaaa baguj se plz pzl aaaaaaaaaa baguj se plz pzl Mrki ne baguj se mrki !! ()() (^.^) (")(") omg promashio sam ushi imam pare nije mi za drugo brate ne obracajte paznju plz,neshto tripujem i to opasno!t_T Meni kazes da se ne bagujem? video sam zeroxov i howWedo scorre[likovi poubijashe massu] gl ljudi kad ce repovi sa wgt ? i mi smo siromashni kao i bor imamo matroz koji gadi grad pa sad kasljemo ko acoluti :( A o kom se gradu radi...ako nije tajna ? u stvari koji god da je grad ne moze da nam pravi konkurenciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 bor , citaj redom a ne samo zadnji post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 podelicu banove sledeci put svima sa zadnje 2 strane, vi ljudi niste normalni. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts