Tiger21 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Pa stigo ga migsa i obajsnio mu par stvari i veselo vratio bajs :) ← Objasnio mu verbalno ili ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 oralno:))...naravno, migsa je fin decko:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 zola bate, si ispunio tradiciju?;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 nije, ali malo je falilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Pricao 5 min sa likom Mi svi davali pare na to da ce lik da se vrati baisom a migsa opet da trci sa njim Ima stator slike ja samo jedan video kako migsa masteruju basket :) Edited July 2, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ma kako je potrcao ja sam reko ovaj je mrtav :)) Bio dobar basket, pogotovu onaj 4 na 4 ali je Srdjan "Statorov Kosh" Lozo prekinuo seriju utakmica na kojima je bacio peglu i sa titulom MVP-a otisao da ispusti dusu na tribinice :)) Posle se igrao neki neozbiljan basket boze sacuvaj :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 gief pikcherz! oma! i recite sto niste tukli otimacha bicikla Zolom? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 zola umiro od smeha dok migsa trcao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 a ko nije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Zeki ima malu vaginu ololo... pishem kasnije :)) i sve su ovo lazhi!!!! lazhi kazhem vam....sem zekijeve vaginice\o/ olololo:) ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 a ko nije? ← pa realno migsa kad je svatio nije :) ali kako je bacio sluske i skocio ja se jos smejem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ali ta faca, "migsa jel ono tvoj bajs? ma, nije.. aaaa!?!?!?!" ahahahahahahahahhaa Sheki je postao malo nervozan kada je skontao da mu riba ide sam na more, "ma, moram uskoro da palim, da ispratim zenu na voz, ide na more.. - sama? a ti? - dolazim za 7 dana.. - bice joj do jaja.. - aha, haha, aaaaaaaaaa!?!?!" ili onaj debeli lik na basketu, ahahahahaha.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Ja doso bajsom oko 13 - 13:30, nisam video nikog, bili neki matorci kod tribina igrali fudbal. Prilicno sam siguran da ono niste bili vi ;D. Odigrao par basketa sa random likova pocela kisa i odvezoh se kuci. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 brate, dogovor je bio u 15h:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) aaaaaa Meni u glavi 12h... PIH Edited July 3, 2006 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Zeki ima malu vaginu ololo... pishem kasnije :)) i sve su ovo lazhi!!!! lazhi kazhem vam....sem zekijeve vaginice\o/ olololo:) ( )... ← Jebacu te ja mala duckarice. Migsa je inace trenirao basket ceo svoj zivot ali i dalje ne konta sto mora da se tapka lopta. A debeli brkati je za jebeni FTW. ;))) Statore kaci slike... e da i stator rula u basketu. ;)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) trenirao basket ceo svoj zivot ali i dalje ne konta sto mora da se tapka lopta. ← Migsa Skill vs Mohi » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited July 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 e, posto basket ne znamo da igramo (sem Statora), dobro Mohi kao nije los, a i Sheki misli da zna, ali samo misli , da predjemo na nesto sto znamo: Sledece okupljanje u KAFANI!!!!!!!!11111 mislim da nam je to najpametnije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts