qwert00 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Jel kupovao neko online wow(ili neku drugu igru)? i gde je najbolja(da ne kazim najniza :) cena?na amazonu je oko 35$ inace Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ako si iz bg-a mozes lako da nabavis wow bez cimanja preko net-a imas jedan zakljucan topic na kome je sir neo ostavio broj od lika sto prodaje wow/game card-ove pa mozes preko njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 ako si iz bg-a mozes lako da nabavis wow bez cimanja preko net-a imas jedan zakljucan topic na kome je sir neo ostavio broj od lika sto prodaje wow/game card-ove pa mozes preko njega ← ne znam sto bi online kupovina bila cimanje??gde je evropa a gde smo mi :)) cimanje je ako licno kupujes "od nekog lika",a ne online:))kliknes na porudzbinu i cekas da ti stigne roba.. a nisam pitao konkretno samo za wow,a inace imam i nekih 30e na moneybooker.com i bilo bi mi cimanje da to prebacujem na neki devizni racun,podizem pare,placam proviziju i onda jurim "nekog lika" da kupim nesto sto je i on kupio online(ili mu je donela tetka iz Francuske,krujumcareci diskove u caparama) :)) problem je samo sto Amazon izgleda ne prihvata novac sa Moneybooker,tako da mi treba neki drugi sajt koji prihvata(a pre bih inace uzeo Star Wars Gal. recimo nego wow) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ja sam video da ima neka firma pyramida se zove, prodaju wow za 3000 din, salju post expresom (100-200din za to) sacuvao sam brojeve 011655485 0113067051, ako se vise raspitas ili kupis kod njih odgovori, mozda i ja uzmem tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts