Fr3nk Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Naravno govorim o originalu. Da li vam se ikada desilo da ne mozete da se ulogujete na Bnet zato shto je taj key vec "curentli used"? I kako ustvari dolazi do kradje key-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 TO se svima deshava,i to obichno kada se odlogujesh i ulogujesh sa b-net,zbog toga shto b-net misli da si josh uvek na netu. A do kradje cd-keya dolazi vrlo jednostavno:neko sazna tvoj cd-key(na ovaj ili onaj nachin) i pochne da ga koristi :)))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 a mozda je upalio 2 warcrafta pa je na jednom ulogovan a nadrugom pokusava da se uloguje ili stajaznam ^^ Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Prvo : Da li si kupio od nekoga ili ? Ako ga koristis iskljucivo kuci mozda Ti ga je neko capio ako si koristio GG klient.U svakom slucaju postoji dosta nacina da ostanes bez istog..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Probaj da udjes u ROC-u na Bnet pa onda idi opet TFT Bnet.Trebalo bi da radi.I meni se to desavalo par puta. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 Ma sve je ok, izgleda je Savke u pravu, izgleda da BNet ima neki 'lag' sam po sebi ... Samo, opet mi nije jasno kako dolazi do kradje keya ako recimo ne koristim nikakve programe, kao npr taj GGClient, vac samo firewall chisto da mi hostovi ne vide ping ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts