LaG Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 sve je izbalansirano kako mozhesh reci da je bilo shta > od bilo chega imba je znachilo kad je ork mogao mass kastere ili kada je human mogao mass kastere neshto shto je zajebano za odbraniti dotle da gari treba da bude mega retard da te time ne ubije coil + nova nije imba medvedi nisu imba smarate neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 mozda bi i bio dobar topic, ali na nekom drugom forumu, ovde populacija ima premali prosechni iq da bismo diskutovali o tome shta treba ispraviti u igri, ako treba neshto uopshte. lock 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts