Pishkavac Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 OTISLA JE PESKE NA BICIKLU !!!!!!!!!!!!!!! Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Alo, ocu ja da igram, ubacite me u neki klan ako ima mesta !!!( ozbiljan sam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 I bakuta bi sine - mislim da ima mesta kod copavaca posto su slabi jos im otisao ZEKA-PEKA nabbver pa ono da ih malo pojacas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 DeuS ce igrati ligu. Plakati ti ne trebaju zato sto gotovo sve dobre ekipe (clanovi) posecuju RuR svakodnevno. Bilo b lepo kada bi ljudi poceli da se interesuju za ovakve stvari. Cak bi bilo extra kada bi se prijavilo desetak ekipa. Problem je samo sto nece sve igraone da se cimaju za GG Client. Sto se tice bagova i pucanja ovaj Spyware je popravljen. Cak se niko od skoro ne zali na njega. GG Client bi bio super resenje samo da ga svi imaju. Stvarno bi trebalo da se malo vise pozabavimo ovom igrom (kao na primer grci koji su poludeli za dotom imaju 2-3 ekipe koje , realno , mogu da se porede sa najjcim trenutno, kao sto su Col,Apex,FC,GT...etc) Sa grcima mozete da igrate na channelu "clan Gr". Ako nekom treba safelist javite se. Sve u svemu stvarno bi bilo lepo da ova liga uspe,ma koliko ekipa bilo. GL javi se za pomoc (NE PLAKATI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ajd pls safelist za nick "invisible-" . Kada otprilike pocinje da znamo ?? Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ako nekome treba 1 igrac za Dotu , tj za ovu ligu PM me !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts