Yevod Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ocemo rur party ..... i'll bring the apsinth ← i'll bring whiskey :) ozbiljno. hocu i da dodjem na ovu zurku :) ozbiljno :)... sta je apsinth? jel to nesto slicno absinthu? ← . jel smem da se trljam na tvoje slike hihihi ← 1 zainteresovani... ako budes imao vise od 5, ovako odoka, ja cu besplatno da im saljem na mail ;)))) sa BAREM jednom ribom u tih 5 hehe bas me zanima dal ce neka da se javi :) Dz se ne racuna btw, nju znas, da ne bude varanja :) ocu onu sa leve strane, sisatu do nje i ovu skorz desno:) dozivece ekstazu kakvu en poznaju samo ja ako se skinem bice lose\ debeo sma i ruzan ali super jebem:) ← to je ona prica: on: imam juga. ona: (nezainteresovano) aha ... on (brzo): ali imam veliki !! ona (zapanjeno): OOOOoooo! kojote, nema veze stavicemo joj kesu na glavu da te ne gleda ja imam kendo shtap od treshnjinog drveta. hocesh da se vatamo? ← domino Joze Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Evo ide najzad lepo vreme, bitje slikanja... Btw, ova skroz desno (a chini mi se i skroz levo) su mi jako poznate, da nisu sa Dortjola mozhda? Shta tjete raditi u privatnosti doma svoga gledajutji moje fotke je vasha stvar, to se mene ne tiche :) Vidi ga ovaj Yevod, josh bi makro da mi bude... Kojote brate znamo da si emo za mladim devojchitzama Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 [quote name='Nemesis Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 e sta bi sa zurkom jesmo pozvani ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 E ja sam zaboravio na ovaj topic skroz. Nema slidze verujte mi na rec, evo imam ove ovde moje drugove koji ce potvrditi to... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 istina, video sam mu sisu uzhivo jebo bi je ! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 e de ces bolju preporuku :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts