pilauda Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 o boze....da li da se smejes ili da places :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 weasel nije tacno to sto si nasao! Piracao sam sa nasim bodibilderima milion puta tako da su mi momci pojasnili!!!! ivane ne znam u cemu je problem ali da se to resiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja sam cuo da ostaje 9 ipo dana e sad, da li to istina ne mogu da kazem jer nisam siguran ali mislim da jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 evo informacije iz prve ruke.. :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ma grozno lik je psiho :)) nikad to sebi ne bi uradio.... mozga bez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ovaj Greg nije covek, on je kombajn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Pa njemu su se pojavile nus pojave zato mu je tako ostalo i lik moze samo da smrdi sada i nemoze da se takmici!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 alo Guestu kako moze da se takmici bilo ko ko je na steroidima..jebote.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 weasel nije tacno to sto si nasao! Piracao sam sa nasim bodibilderima milion puta tako da su mi momci pojasnili!!!! ivane ne znam u cemu je problem ali da se to resiti! ← to sam citao na bodybuilder.com a ipak si ti u pravu ti si pricao sa bodybilderima kad bi mogo samo da te dotaknem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 stex molim te nemoj da me nateras da umrem od smeha!!! TI SI GLUP ZA MEDALJU weasel ako ti sakupljas informacije na netu samo nastavi i lepo ce ti biti!!! Moras ti jos mnogo mleka da pijes sto se tih stvari tice jer ja sam godinama u tim stvarima. Jedino sto mogu da ti kazem ako ti nesto zatreba pm me. Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 čovek hejtuje a još mu ban nije istekao, pa to je za riplija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Pa njemu su se pojavile nus pojave zato mu je tako ostalo i lik moze samo da smrdi sada i nemoze da se takmici!!! ← stvarno nemam obicaj da komentarisem tudj nacin zivota i stil, ali mi stvarno nije jasno u cemu se oni to takmice?? koji kurac, cemu to? lep i misicav je onaj lik sa naslovnice men's health-a, ovi likovi su budale. Ja idem u teretanu vec godinu dana, i nikako mi nije ambicija da izgledam ni priblizno ni kao oni, ni kao garise sto rade u teretani. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 huh... ajmo da to stavimo u ovu recenicu: "sto ljudi - sto ćudi..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) pm me. ← ne mogu banovan si Edited June 7, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 dvnityCker Veruj mi da ni meni nije jasno moja dva odlicna druga se takmice i nikada mi nisu pojasnili sto to rade??? pojma nemam njima se to svidja sta da se radi. Ivane ??? u cemu je tvoj problem pm me da mi objasnis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) Pocelo valjanje steroida preko foruma..........:D Edited June 8, 2006 by svilnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Klinac na prvoj slici nije normalan:) A ovi PORASTAO MI JE OD SPANACA mishici su skroz moguci. Gledao na TVu neku budalu, ima najveci biceps na svetu, bode se tim sranjima i izgleda hmmm teshko je objasniti tog degenerika koji kaze da se time ponosi. Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Pa to ti je Greg Valentino i stex ti misis da oni koji se takmice ne koriste steroide ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 pa naravno da ne koriste !! pa to je sve od kozijeg sira budale jedne :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ← Brate taj lik je posebno zalutao, al svi su zalutali -> mislim ako su to bodibilderi onda sam ja josh u kondiciji, tj sa mesec-dva dana vezbe bi stigo do toga... Ovo su po meni ljudi u kondiciji a ne bodibilderi... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 i stex ti misis da oni koji se takmice ne koriste steroide ? ← Hehe , to mi je bila super izjava , ali rekoh da ne hejtujem , nek zivi u zabludi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Brate taj lik je posebno zalutao, al svi su zalutali -> mislim ako su to bodibilderi onda sam ja josh u kondiciji, tj sa mesec-dva dana vezbe bi stigo do toga... Ovo su po meni ljudi u kondiciji a ne bodibilderi... ← mrmot ovo je ona kategorija do 75kg valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 pa naravno da ne koriste !! pa to je sve od kozijeg sira budale jedne :D ← Pusti ih neka zive u zabludi. Ne znaju oni sta je dobar kozji sir Nego cuo sam da neki jedu i ovchji, jel to neki novi trend ili shta Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) nebitno koji je samo da je nemastan :D ovo je ona kategorija do 75kg valjda. ← pa to sam teo da kazem laksa kategorija nemogu da izgeldaju ko roni koleman Edited June 9, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Pusti ih neka zive u zabludi. Ne znaju oni sta je dobar kozji sir Nego cuo sam da neki jedu i ovchji, jel to neki novi trend ili shta ← ne brate jesi ti lud ?! pa on je zabranjen pre dve godine od strane bb asocijacije jel je ustanovljeno da ubija mozdane celije sagoreju i masti wtf :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts