Hateall Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ima li neko neiskoricsen trial CD key da mi da da prvo vidim kako to izgleda pa da onda kupim a ne da bacim 50 evra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 kloni se toga.. ostavlja trajne posledice ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 imam ja, mail je dmaravic@yahoo.com, pisi i poslacu ti trial key btw. ne slusaj gluposti tipa "kloni se WoW-a, ne cini to sebi...", to pricaju ljudi koji ce svojoj deci govoriti da ne ostaju do ujutru u gradu, jel su sami to radili pa su upropastili zdravlje / batalili fax / nisu uspeli u zivotu... Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 cekaj sada ce da se u pricu ukljuce srpki guildovi i drugovi kako nije bitan uspeh ni da igras 20h dnevno ,nego druzenje i prijatelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts