kobrica2004 Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 E kobrice mogo bi da se smilujes pa da izbacis koliko je ekipa za sada sigurno... jel ih ima toliko pa ce se igraju eliminacije... ili ih ima toliko pa ce se prave grupe... da izbacis nesto malo opsirnije... ja mislim da bi bio red... :DDD ← rekao sam da sve izbacujem u subotu i ko sa kim igra i sve ostalo posto ce se na izvodu tek u subotu videti ko je uplatio pare.Poz svima Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mz- Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 kobrice oces li ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampirE.Ks Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 ← imate topic pa pogledajte Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 imate topic pa pogledajte ← Koji topic?Mislish na prvoj strani ili? Tu samo ima spisak ekipa koje igraju ali ne pise kad i protiv koga? :D :D I daj IP vec jednom p0z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts