Red^ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 posle odigrane partije dobijem diskonekt sa b-neta i moram ponovo da se ulogujem na b-net i tako se desava skoro svaki put ili cim udjem na b-net dobijem diskonekt odma. Moze li neko da objasni zasto se to desava unapred hvala red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 ne znam sta je, mozda ti je slaba konekcija, meni se desavala slichna stvar-nakon svake 4-5 partije na b-netu,po zavrshetku comp mi se sam resetovao..ali to mi se vise ne dessava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 posle odigrane partije dobijem diskonekt sa b-neta i moram ponovo da se ulogujem na b-net i tako se desava skoro svaki put ili cim udjem na b-net dobijem diskonekt odma. Moze li neko da objasni zasto se to desava unapred hvala red ← verovatno imash istu ip adresu sa nekim likom sa tvog provajdera, pa bnet automatski kvalifikuje to kao spam, slican problem ima jedna igraona na banovom brdu :) tipa, odesh na bnet, cim neko krene da se konektuje, odmah te dropuje ;), tako da on mora da saceka da krenesh partiju i onda da se konektuje, u to vreme ce te izbaciti sa bneta, ali cesh ostati u partiji. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Da li dobija loose ??? Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ne. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Mogao bi da proverish komp chisto radi reda.. ono antivirus/ads etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 verovatno imash istu ip adresu sa nekim likom sa tvog provajdera, pa bnet automatski kvalifikuje to kao spam, slican problem ima jedna igraona na banovom brdu :) tipa, odesh na bnet, cim neko krene da se konektuje, odmah te dropuje ;), tako da on mora da saceka da krenesh partiju i onda da se konektuje, u to vreme ce te izbaciti sa bneta, ali cesh ostati u partiji. ← ja bi bio srecan kada bi 20 kompa otpriliko imalo isti ip, al ovde pola sombora ima isti ip tako da su mi takvi slucajevi jako poznati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Kad si seljak.. To je popravljeno josh odavno , kad je ovaj iz hexagona zvao radnike SBB iz BG , pa oni dosli i namestili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Kad si seljak.. To je popravljeno josh odavno , kad je ovaj iz hexagona zvao radnike SBB iz BG , pa oni dosli i namestili ← Kada sbb radnici nesto popravljaju onda mogu mislit na sta to lici (dolazili 10 puta do mene samo pri namestanju sbb-a ) i da i dalje imam isti ip kao drug na drugom delu grada (Selenca) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sg.Nigros Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mene je zezao firewall, da nije sa njim problem?Na kom gateway-u igras? Ja sam na Eurobattle.net-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mene je zezao firewall, da nije sa njim problem?Na kom gateway-u igras? Ja sam na Eurobattle.net-u. ← Na pravom bnetu firewall nema veze sa ladder partijama, nego samo custom Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNorth Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 a jel postoji mogucnost da firewall koci kacenje na b-net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 ajde neko neka pomaze znaci u igraonici igramo warcraft nekoliko dana sve ok onda pocne da puca sada bukvalno na 5cd-keyeva moze samo jedan covek da igra ostalima pise ono kao podesite modem a azija amerika sve normalno mogu svih 5 kompova samo evropa baguje.Najlogicniji je ghoustov odgovor ali cisto neko da objasni sta da radim,da odem kod provajdera i sta da mu kazem da mi promeni ip. VrbasanIn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts