Shekk Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) as i said 138 37 me mrzi da ukljucim mozak a 39 mi napravi kratak spoj jer pocnem da uocavam kako treba pomerati vrste/kolone da bi se dobila svaka slika a onda poludim... Edited May 22, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 as i said 138 37 me mrzi da ukljucim mozak a 39 mi napravi kratak spoj jer pocnem da uocavam kako treba pomerati vrste/kolone da bi se dobila svaka slika a onda poludim... ← Ne valja ti link, omg cheateeer!!!1one btw Uradio sam ovaj test, skoro je pet ujutru, slusham soundtrack iz filma Donnie Darko i ostalo mi je 11 minuta do isteka vremena.. uglavnom IQ mi je kao 114. Nije loshe imho s'obzirom da sam brzo radio, da mi se spava i to shto mi je Gary Jules smetao. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) 119 iz prvog puta. dva-tri pitanja sam lupio. bila mi muka da resavam. ostalo mi jos 27:40. :) Edited May 22, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) Jel vam neko objasnio da vreme ne igra nikakvu ulogu... A test samo zahteva da ti mozak radi "na odredjen nacin" tj da je sposoban da radi tako... prvih 20ak bi trebalo da te ubace u fazon a onda posle dolaze 'teza' tj da moras da primenis cak 2 ili 3 (omg sta sad?) principa iz prethodnih 20... max-outujes kad vise ne mozes da pratis sve odnose napamet... ali ako si dekoncentrisan i ako ti je attention span mali nema vajde... Edited May 22, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) Ok, Shekk, sto jednostavno ne kazes da si genije nego ovako smaras? Edited May 22, 2006 by Boba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ja imam prosečan iq za jednog studenta matematičkog fakulteta a to Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 jbg, mora neko da balansira.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 jbg, Shekk rules.. » Click to show Spoiler - click again to hide... «link Evo nesto reseno za 10 min, mrzi me da se smaram sa ovim duze.. Ako se malo potrudim mozda vas, Ajnstajne sa matfa, i ne obrukam mnogo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ahh komandant che...! hasta siempre komandante... .o7 elem, josh mi treba neki test da sam bolestan u glavu bah... mislim lepo je znati kolko... al ono da se neko drugi opteretjuje mojim testom van pameti... inache moj varira iz godine u godinu ... po ivanovoj proceni nabijam negativan za nekih par dina... -10po dini \o/ :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 dobar si.. uh, jbg, zaboravio sam da stavim minus ispred 133.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 104 !! 'el sam ja najgluplji ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ne samo koristish linux mazohisto jdan! rotototor:D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 da Statore, zarez, mnogo si najgluplji ovde, ali zato imash zlu djiju sto izjednachava stvari.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ne samo koristish linux mazohisto jdan! rotototor:D ( )... ← da Statore, zarez, mnogo si najgluplji ovde, ali zato imash zlu djiju sto izjednachava stvari.... ← awwwwwwwwwwwww oni mene vole (neki random gay smajli) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 pa ja sam najgluplji, jesam napisao pre neku stranu da mi je ispalo 75? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Tebe ne vole utata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ijao Bobo pa ti bi bio 179 da ne cirkas svaki dan... ajde priznaj ovo ste ti i zabic u zbiru radili :)) pitanje je samo ko je odradio gornjih 19 pitanja :)) Verovatno zaba jer je "prestao da se drogira": )) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 @Shekk Jbg, provalio si me, potapsi sebe po ramenu.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ja 105 a nisam odgovorio na 13 pitanja smorio sam se zurio sam na basket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Evo sad sam uradio i po drugi put i ispalo mi je 126...Glupa mashina,a ja samo zelim da budem 130+... :))) Inache nakon toga sam zeleo da vidim kakvi ce rezlutati biti,ukoliko neko ko ne poznaje test(i ko je mentalno nesazreo za reshavanje istog) bude nasumichno lupao odgvore. Dao sam mladjoj sestri od tetke da to uradi i nakon 5 uzorka,prosechan rezlutat bio je upravo to-prosek.Jedno prosechno lupetanje dakle ima IQ 98.Shto mi automatski rushi validnost ovog testa...Ili to,ili je moja sestra zapravo suvi genije koji se krije iza maske chetvorogodishnjeg deteta ... :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Steta sto nema resenja.. Inace 3 puta sam radio i svaki put mi je rez izmedju 110-115,samo sto uradim brze.. Za skoro sva pitanja mislim da sam tacno odgovorio,jer verovatno negde postoje vise od jednog logickog resenja.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Vreme ne igra nikakvu ulogu na ovom testu chini mi se, ja sam radio full vremena, znaci zavrsio sam bukvalno 30 sekundi pre isteka, i imao sam 140. Meni se chini da je ovaj IQ test od pravog mensinog tezhi jedno 10%-15% (mada mozda tripujem, davno sam radio mensa test), i ne znam kako se ocenjuje... ali npr skor 133 je na mensinom IQ testu nemoguc, posto su tamo rezultati koji se dobijaju deljivi sa 3 ili 4, nisam siguran. (da neko sad ne ispadne pametan pa da kaze da je i 133 deljivo sa 3 i 4.... iq ne moze biti 33,25 nego mora biti ceo broj). A da... i svi ovi likovi sto su u fazonu.... "ma radio sam 10 minuta dok sam sedeo na klonji" su mi smeshni jako.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 naravno kapiram da drkas kurac, kenjas i resavas iq test u tih 10 minuta. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Kako da ti kazhem, nije bitna velichina, vetj tehnika... @penal: evo ga josh jedan mali tehnichar Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 @pesma ne seri.. no. 1 - test je debilan.. no. 2 - znam da 133 nije deljivo ni sa 4 ni sa 3, ali pogledaj screenshot, imas link tamo.. uostalom ovo nije mensin test, sto znaci da verovatno imaju drugi nacin odredjivanja iq-a, tako da ne mora da bude deljiv sa 4.. no. 3 - nemam laptop da bi ga resavao u klonji.. ovakvom "testu inteligencije" i ne treba posvetiti vise od 10-15 minuta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts