Sajro Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Poz poz, ne znam ko josh uvek dolazi na ovaj forum ali kapiram da me vetjina zna =).. pocheo sam opet iz dosade da pikam TFT pa me zanima gde se ekipa sada skuplja i koji su inache dobri ingame kanali za posetjivati.. smorio sam se u onom /join 123.. sve puno spamera i glupih rusa koji ne znaju rech engleskog. I koji su vama nickovi ingame? Hvala unapred. Tjirolije Megalosmorije u potpisu! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 A shta tju.. batalio sam WOW (nisam se logovao 2 nedelje, niti mi je uplatjen gametime), uchim ko stoka i u napadima smora mi se igra neka ol' skul igra.. igrao sam SC ali me smara nalazenje protivnika - to jest nemanje ladder sistema na SC BNetu pa kao ajde malo TFT da pikam. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 join clan HDx i teh.Ako hoces sa elitom, join clan set :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Srpskih kanala kao da ni nema, mislim ima ih ali su svi zeshce sranje. Jedino mozes nekog normalnog naci na "/join clan hdx". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuNda* Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 /j clan teh You are welcome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 Ty ty, to me je upravo i zanimalo.. neki domatji kanali gde se okupljaju gosui i Vladica . Cya there! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 clan rage za prave barabe :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 clan Hdx, uvek ces naci nekoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 nashi klanovi za koje ja znam su : hdx set teh vof knos udrg 4vp jso bbr 10 itd..... Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 (edited) GOSPODAR adduj me online sam za jedno nedelju dana Edited May 18, 2006 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Ae Ciro 1vs1?I onako se obojica raspadamo :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 /join clan 4F :) mada su u zadnje vreme svi poceli da batale wc na netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ma join smoke-room i otpadas samnom i ghostom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 tjiro care, ne slushaj ove, idi na clan dce, tamo imash vishe srba na kanalu nego u bilo kom drugom ^^ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 /join clan HDx, SeT i teh 3 kanala gotovo uvek dostupna a ovi ostali su uglavnom prazni tj restricted. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 najbolje /j clan hdx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Clan DCE - uvek me banuju sa rechenicom "Sorry, info @ forum" etc. Clan HDx - ima nekog ponekad ali sve neki stranci etc. Clan SeT - skoro uvek restricted. Clan Teh - takodje. Clan Rage - isto uvek kada pokusham restricted. :/ Shejtane, nick? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 (edited) evo ja cu biti tu veceras imam neki cup u 20h,pa oko 21h aka Mickey-HN edit:evo zavrshio sam ga,pa dolazi odmah :) Edited May 28, 2006 by Mickeyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Sajro aka ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Aka tjira :) Btw,Tjiro je si li igrao winter assault, i svidja li ti se? :) I je si li chuo da se planira i drugi exp. pack... I igrash li uopshte josh DoW?Za divno chudo ja ga josh uvek imam instaliranog na kompi i odledam po nekad neki rep kad imam vremena... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 dow sabija, steta sto ne postoje kvalifikacije za wcg u nasoj zemlji, igrica je keva; ) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 dow sabija, steta sto ne postoje kvalifikacije za wcg u nasoj zemlji, igrica je keva ;) ← DoW sabija najvishe,jedno vreme smo ja,tjira i josh par ljudi koji su odlepljivali na DoW,pokushali da napravimo domaci community,sa sve site-om and stuff. Ali onda su doshli problemi sa junk-om,i sve ostalo vec dobro poznato pa smo digli ruke od toga,premda je sve vec skoro gotovo bilo... Imam ovde ovde jednog ortaka sa kojim kad-tad sabijam igru ali nishta ozbiljno,inache preferiram SM naravno,ali kao i svuda(khm..elfovi..khm) Eldari su tako jebano gej i uglavnom nepobedivi :P Mnogo mi je krivo shto onda nismo uspeli da sve oganizujemo,podignemo sajt i popularizujemo igru kod nas,jer igra je vrh,vrhova...Strategija u pravom smislu te rechi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 DoW keva, ali nisam igrao exp vetj samo chistu igru.. mogu retji da sam bio dobar recimo, top20 na ladderu kada sam igrao redovno (oko 8h na dan ) i bio sam u prvoj postavi ThE| klana, tada veoma aktivnog i dobrog tima ALI dolazak WoW-a i ochajni GameSpy mi je ubio zelju za igrom tako da sam batalio i sada se kajem.. igra je jednostavno KONZA! Inache Chaos kevica =)) bash me zanima kakva je ova nova rasa.. ali ne verujem da tju igrati opet igru. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 sa dow-om idite na neki drugi forum, da ne moram da brishem postove i delim warn-ove Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 sa dow-om idite na neki drugi forum, da ne moram da brishem postove i delim warn-ove Ofcourse, sorry. Anyway ja sam na EU BNetu nick 7Days7Sins pa ako neko hotje fun cg game or something just /w me. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts