Jump to content

Treba mi help

Recommended Posts

Evo ovako ja neam pojma o cemu se radi i bicu iskren. Super bi bilo ako moze neko da mi pomogne jer ako ovo uradim, pa recimo da ce mi neko biti bas zahvalan. A onda ja biram kako cu to da naplatim ;)).

Evo ovako ovo su fajlovi:

ssa.prodavnica

http://download.yousendit.com/C65F8A5C1B017B54

pmov

http://download.yousendit.com/E32AC3485C344C3F

E sad to treba da se uradi tako ali za salon lepote i u access-u. Ako neko zna uopste kako ovo treba da izgleda tj. zna o cemu ja pricam i naravno zna kako da uradi bio bih mu mnogo zahvalan.

Hvala

V

Imao sam 10tku na seminarskom radu koji se bavio bash ovakvim vidom funkcionisanja baze podataka.

Sad, ne kapiram shta tebi treba?

Da ti objasni neko shta je to u ta 2 fajla? (kapiram da mozes sam da vidish)

Da ti objasni kako da uradish za Salon Lepote? hm....

kapiram da sa obe prezentacije mozes i sam da ukapiras o cemu se tu radi, i kad bi seo, verovatno bi mogao da po nekom sistemu napravis bazu podataka i za salon lepote.

Nisam ja bash expert, ali bih mozda mogao da ti objasnim kako da uradish, ali sad bash nemam vremena (imam da uchim). Najbolje bi bilo da navatash nekoga da ti objasni kako funkcionishe access i onda da sam odradish sve.

Get smart or die dumb!

molim.kakva dobrobit svih nas ako samo ti jebes ? :D podeli sa pesmom malo........sigurno ce naci vremena :D

Mrs barabo !!! 8P

ili plati kurvu

E sine, kad si ti piso u pelene ja sam jebo kurve po Nemackoj. Nije to samo sex ;)

ja ne kapiram..... jel ti trebaju ovakvi dijagrami za salon lepote, ili ti trebaju dijagrami i baza podataka na osnovu njih???

moras da budes malkiceee odredjeniji ako oces sex da padne

Dijagrami za salon lepote i baza podataka ali u access-u !!

V

pazi..... ja tehnicki znam to da odradim... ali nemam pojma sta bi lupetao za salon lepote... u tome je problem sto se mene tice.... jedino da se navatamo negde na kahvi pa da se dogovorimo sta gde kako na papiru....

Ajd, dogovoricemo se !!

V

Ma nije, a da samo znas kako sam se ponadao. Radio sam ga ceo dan. Ekstra je ispao, mogao sad da cak prodam nekom video klubu. I onda od sexa nista  [:(]

Tako mi i treba iskoristila me ko mladog majmuna

E kod mene nema toga. Primopredaja seminarskog ide ali prvo moramo da se skinemo goli !!

V