Nforcer <4NXS> Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 ovako sutra je poslednji dan za prijave.zamolio bih potvrde od veritasa,fubara,vf-a.sye i ostalih da mi se jave najkasnije do petka kako bih mogao da znam ko dolazi a ko ne dolazi.kgb je vec nazvao i potvrdio dolazak pa bih zamolio i ostale da isto tako urade i jave se na vec navedene brojeve telefona.pozdrav! p.s. sto se tice para nije problem da se pare donesu i na dan turnira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 vF dolazi 100% ... vidimo se tamo ... gl & hf p0z Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko S. <sonja> Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Sto se tice para sponzor nas je ostavio na cedilu,a mi nemozemo da skupimo tu sumu za dva dana tako da ekipa veritas nije u mogucnosti da dodje... jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 jao mrzi me sad da trazim ono sto sam napisao za vas i po ko zna koji put je bilo tacno :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nforcer <4NXS> Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Sto se tice para sponzor nas je ostavio na cedilu,a mi nemozemo da skupimo tu sumu za dva dana tako da ekipa veritas nije u mogucnosti da dodje... jebiga ← ok nema problema syntax eror je potvrdio ucesce tako da cemo vase mesto popuniti!pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 jao mrzi me sad da trazim ono sto sam napisao za vas i po ko zna koji put je bilo tacno :D ← pitaj indjiju zasto nismo na turu kad ga budes video ... reci ce ti da mu je deda na samrti i da nema ni dinara .... dao je za neke lekove 35 hiljada .... pa nema vise para Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts