dzontra.volta Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 zar nije u manchesteru iz junajteda? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 hm..... ja sam za maturski (kad sam ga radio) uzeo tolkina(engleski ofkors) ..... sta ce covek lepse??? 5 minuta googlanja i maturski gotov... jos su svi odusevljeni... naravucenije..... gledajte iz cega uzimate maturski.... da se ne zajebete kao neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Moj maturski sam spremao hmm....15 minuta otprilike...Ortak i mua predlozili profanu temu tipa "Savremeno ucenje na daljinu" bla bla,(sto neki i faksevi koriste) i na laptopu namestili nesto najprostije moguce tipa apach itd itd ... fazon slikali ga telefonom i uploadovali sliku na lap i onda kao "evo vidite sajt tesle i vi ste glavni admin i vasa slika,evo je vidite"...o bogo bio je srecan k'o malo dete :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Jebite se, ja sam pisao o molersko-farbarskim radovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts