tripko_ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Danas je finale - tako da je liga yspela Poz i respect ← a reci mi kada pocinje nova sezona,onda moze da se prijavi nova ekipa,iz Srbije,tacnije Beograda...? svidja mi se ideja,i odma da ti kazem imam jednu ekipu sa kojom bih pikao ovo,al da vidimo prvo kad pocinje i sve... poz i good luck u svemu tome... Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 Iako sam i sam bio skeptilk mgu reci da je liga vishe nego uspela, za nashe uslove naravno.Od pocetnih 50 ekipa mislim da se tek nekih 10ak nije uopshte pojavilo, josh 10ak se nesto trudilo ali slabo, i 10 je bilo aktivno ali ne dovoljno jer se nisu pojavljivali na svim matchevima. Znaci ostalo je 20 ekipa koje su bile aktivne sto je vishe nego odlicno i daje nam razloge da i u buduce razmicljamo o necemu slicnom [vec na jesen] Tako da ocekujem da i gospoda "dedodirljivi" da dodju te pokazu shta znaju a ne samo da se hrane sujetom..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 tek od jeseni?? au bre ae malo brze :) btw racunaj ovde jednu ekipu,al da cekam do jeseni,prsti ce mi otpasti ;) poz Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Iskoristi te prstice pa vezbaj, trebace ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 tek od jeseni?? au bre ae malo brze :) btw racunaj ovde jednu ekipu,al da cekam do jeseni,prsti ce mi otpasti ;) poz ← pa od jeseni nego kako ...nece valjda leti da organizuju kad su ljudi na moru Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 e i ti nesto pametno da napises :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts