zgodni Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Izvinjavam se sto pisem ovo po forumu ali treba mi mejl rembrantov iz igraonice u bijeljini ja sam u libiji pa sam malo sputan ne znam kako bi drugacije dosao do njega, u libiji je ljudi 42 stepena u hladu i umirem ali zato 50 dolara svako jutro je u dzepu kad se probudim. Juri ako nabasas na ovo poruku daj ispostuj mi dadin mejl molim te. Hvala svima na razumevanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 nemam mail, eve ti icq: 118514926. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 pa de si bre zgodni jesi se snasao kod gadafija :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 zgodni zavrsio u libiji? koji ces moj tmao? :) ← > 2 stepena u hladu i umirem ali zato 50 dolara svako jutro je u dzepu kad se probudim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgodni Posted April 15, 2006 Author Report Share Posted April 15, 2006 popravljam avionske motore kao i obicno. Ja i Gadafi ko nokat i meso pijemo kamilje mleko i karamo one njegove telohraniteljke, sta da vam kayem covek je tata svuda njegove slike na bilbordima, tacnije samo njega i reklamiraju na bilbordima, poy ya sve sa foruma iz hot hot hot mutherfucking lybia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts