Kal1mero Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ma koj bre taj 1 n1 :D to kad je bilo pobedio je bilke boze sacuvaj koji igrac :D ruku na srce lose je bre pucao :D i sto kaze bjeli nista od toga :D mislim ajde da je u nekoj igraonici pa i ajde das 10 e nego igras od kuce i sve to i jos das pare. tesko ce to da ide :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ma koj bre taj 1 n1 :D to kad je bilo pobedio je bilke boze sacuvaj koji igrac :D ruku na srce lose je bre pucao ← haha secam se toga ko da je juce biloo ... bilke je uzeo tur 1 na 1.. .i bese je u finalu sa davdom igrao ... ispravite me ako gresim :PDD:D:D: Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 haha secam se toga ko da je juce biloo ... bilke je uzeo tur 1 na 1.. .i bese je u finalu sa davdom igrao ... ispravite me ako gresim :PDD:D:D: ← hahahah.....da....da.....izbacio Tokija na keca.......hahah............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cA-rage<aGp> Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 ma moze i u igraoni...al pre vasih postova svi su bili protiv Lan-a... nebitno... u lanu nije problem,igraona je nadrkana samo je lokacija u SM...pa bi bilo zajebano skupiti mase... a neznam kakav je to bio tur ako je ocajan igrac-koji loshe puca...kako vi kazete,pobedio na tom tur-u,kakvi su onda bili ostali... Quote JotM.rage wc3 JotM.imbaRush.....cs JotM.rage pro imba gosu star Ko je slaninar taj pic*a nije ... jer slaninara i pic*ka bije ****RED STAR ULTRAS**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 pa problem je bio u pravilima....postavljala se bobma mislim da je c4 bio recimo 50sec i znas onda igras astek a on moze da prodje uvek pa ti se zasteka pa tu i pucanje nije bitno....taj nacin igranja to tur 1 n1 po meni nije pokazao ko je najbolji u 1 n1 ipak to treba da bude face to face .... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 pa tako bi se i sad igralo slicno :) dajte bre pa decko je lepo napisao ka bi jos za 10e + troskove isao u S. Mitrovicu da igra 1v1 kanter :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 pa ko ce potencijalnim igracima da garantuje da ce im kes biti isplacen u slucaju osvajanja 1 2 3 mesta ? :D ako je to u S.M. ? svi se dobro secamo kako je bilo sa YY ligom :D hehe :D e sto sam dosadan samo serem ko da cu ja da se prijavim :D necu vise obecavam :DDDDDDDDD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts