Mario^^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ljudi pomagajte... Igrao sam se sinoc i izbaci me neki error... ajde ja opet udjem, normalno se logujem , ali nikako nisam mogao da "udjem u svet"... Svaki put loaduje i onda pukne isti error... resetujem komp, opet isto... nista... mrzelo me da reinstaliram igru pa onda ajde da probam ovo repair pre toga.... i krene on da vrti i smara pola sata i na kraju kaze "succesfuly repaired etc." Ja sav srecan startujem igru kad ono neki prastari patch... onda sta cu krenem da patchujem... jedan po jedan ( sve sam imao na kompu ). Lepo sve ide, odma u 1.80 pa 1.8.1 pa 1.8.2 pa 1.8.3 pa 1.8.4 i nece pa nece iz 1.8.4 u 1.9.0... Izbacuje error... corrupted file etc... nista... obrisem to i krenem download sa 64k 1.8.4 - 1.9.0 ( 75mb :S )... I reinstaliram igru... Krenem opet sve da patchujem ali sad mi izbacuje error neki kad ocu da patchujem 1.8.2 to 1.8.3... taj mi je inache radio ranije... sad nece... 6 sati se muchim sa ovim sranjem ... Trazio sam i nigde ne mogu da nadjem 1.8.2 => 1.8.3.... Da skratim pricu... dajte neki link ako znate za 1.8.2 to 1.8.3... Ne mogu vishe da reinstaliram igru... nemam snage da se smaram vishe sa tim.... pih kako odvratan osecaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 (edited) Pogledaj na www.gamespot.com mislim da imas sve patcheve tamo ako ti i dalje bude izbacivao error reinstaliraj windows to ce verovatno pomoci! Edited April 3, 2006 by Undenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 Ma evo sam sad gledao na tom linku.. mada sam i sinoc naisao na to... Ima neki univerzalni 1.94 patch ... koji valjda patchuje bilo koji raniju verziju u 1.94... Ne moze da se vidi koliki je file dok ne krene downlaod izgleda, ( a sigurno je mnogo veliki... ) a ne moze da se downloaduje bez registracije... krenem da se registrujem... popunim sve, ali kad kliknem na kraju confirm... "can not display page ... " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ma evo sam sad gledao na tom linku.. mada sam i sinoc naisao na to... Ima neki univerzalni 1.94 patch ... koji valjda patchuje bilo koji raniju verziju u 1.94... Ne moze da se vidi koliki je file dok ne krene downlaod izgleda, ( a sigurno je mnogo veliki... ) a ne moze da se downloaduje bez registracije... krenem da se registrujem... popunim sve, ali kad kliknem na kraju confirm... "can not display page ... " ← Probaj kasnije da se registrujes mozda su im serveri sjebani kad se registrujes pronadji wow i idi u sekciju za download i izlistaj sve moguce downloadove vezane za wow trebalo bi da ima tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 (edited) Ma izgleda da nije do tog patcha.... meni se nesto opasno sjebalo... reinstalirao sam igru... krenuo reinstal i izbaci mi error na 4. disku ( od 5 jel' ) i prekine mi instalaciju... ajde ja opet... ovaj put error na 3. disku... probam 3. put i odradi instalaciju do kraja... pa krenem da patchujem sve... 1.8.0 , 1.8.1 , 1.8.2 , ovaj put proradi i 1.8.3 pa uradi lepo i 1.8.4 ... i onda 1.8.4 nece u 1.9.0... izbaci error na nekih 55%... Stavio bih screen shot errora, ali nece da mi uploaduje sliku na imageshack.us... Uglavnom pishe : "This applicaton has encountered a critical error: The file data is corrupt. Program : E \ World of warcraft \ BNUpdate.exe File : E \ World of warcraft \ Data \ patch.MPQ Press OK to terminate application. I samo ponudjeno OK" Inache... ovaj patch 1.8.4 - 1.9.0 sam sinoc skinuo sa gamezone-a.... Ako neko ima neku ideju... plx... Edited April 3, 2006 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 (edited) Da to mi se desilo kad je izasao ovaj novi patch isto mi je napisao prvi put da je patch corrupted ili kako vec onda sam ga skinuo iz pocetka i bilo je sve ok!Ali ipak mislim da ces morati windows da promenis! Edited April 3, 2006 by Undenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts