fatboy Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 DiamondMax 10 (SATAII), 6V160e0 - 160GB POTPUNO NOV cena: 80eur cim na PM! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Nisi uspeo da ga namestis ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 nema sta da se namesta.... ploca ne podrzava SATA2 standard, i to je pavijan koji je tu konfiguracij unarucio trebao da zna, a ne mene da smara posle dva dana zasto mu "masina ne radi", i sada sam mu doneo obican ATA160gb, a za ovaj hard sam dao pare iz dzepa dobavljacu pa moram da vratim svoj novac jer isti ne mogu da iskoristim za sebe na ovoj mojoj staroj plochi... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Koliko znam sata II hardovi rade najnormalnije na sata I plochama [maxtor je na svom sajtu izbacio firmware koji je imao problem sa nforce chipsetovima]. Al ajd necu da ti kvarim oglas ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 niggeru imas dzamper koji ga prebaci u sata I :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 ma ima dzamper bre, sve sam probao, al PLOCA JE GOVNO... :)) A LJUDI, HARD DAJEM ZA 70E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DILERSKA CENA POBOGUUU !!!!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Nemam pare :(... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ja ti mogu dati 60e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts