Zlajonja Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ... al za recimo 150 - 200 jura... Relativno mi je hitno, tj. za 29. martitj jer je otkazao kafitj gde je trebala feshta da se pravi... Eh, znam da moji topici uglavnom prizivaju neki gadan hejt :D ili izlive mrzhnje u poslednje vreme ali se nadam da tjemo to prevazitji... ipak smo svi dlugali (iako se neki ne iglamo u cosku...:) Ehm... zanima me da mi neko pomogne, jer sam skroz ispao iz tih shtoseva iznajmljivanja i pozajmljivanja kafitja... Pa nek mi neka dobra dusha kazhe gde ima i da li ima neki zgodan kafitj na NBGu, Bezhaniji, Centru (ili mooooozhdaaa... to je pod znakom upitnika - Zemunu)... a da mozhe da stane oko 50tak ljudi... Elem, cena bi mi, jelte, koliko sam planirao da odvojim - max do 200 Euro-a :) Hvala vi na info... p.s.: Hvala josh jednom :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 mislim moze i za 200 e ali ne racunaj da cesh posle biti dugo sa istom ribom... bez 400 ne izlazi joj na ochi. U zemunu imash npr kafic crveni rak, ili npr savanu....ali sve sto valja je barem 400 evra. Znam da recimo moji sa faksa prave zhurku u dzungli u skadarliji i da oni traze toliko, bez njihovog pica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Crveni rak je premalen, savana preskupa... Ima pored deusa na 5 metara, jaaaako zabaceno, ususkano i izolovano, mesto koje se vikendom izdjae za zurke. Velicine je dobrih 80 kvadrata, 4 sobe, sank i tako to. Letos je iznajmljivanje bilo 10000 za vece. Ima i resetke na ulazu u taj deo i onako, nije mi delovalo lose Samo moras racunati da iznajmis obezbedjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 hum.. sve mi je to previshe... ae ako se pojavi neko ko ima neku drugu lokaciju... hum... hvala na pazhnji i udeljenom vremenu :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Ma pali u Promociju !!!! Sta vishe xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 promocija je extra za te akcije i mislim da je cena 250 evra a donosis svoje pice, ako hoces kontakt posalji pm Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 Ehm.. da Dandža moja puni 18... Teško.. previše je 250 jura za to... neće da može... hvala u svakom slučaju.. :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Pa onda joj napravi prsten od folije od cokolade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Pa onda joj napravi prsten od folije od cokolade :) ← otprilike ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 za 50 evra mozhemo mi da te u paketu poshaljemo njoj kao poklon :) a za josh 50 evra cemo te poslati iz jedne ture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 imas na savskom keju splav veso :D maximalno dobar :D 100e iznajmljivanje ja mislim pice ne moras da kupujes tamo je ionako 60din pivo pelinkovac itd :D karirani stolnjaci gde ces bolje :D nije bitno mesto bitno je drustvo :D zar ne ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 netjem pishem shta sam joj kupio kao poklon za rodjus jer, jelte i ona svrtje ovuda na rur pa da ne vidi ali Ivan_ zna... pa nek on samo komentarishe dal je dobar poklon :) A Kalimero, to ti ne zvuchi kao losh ideja :D tje se uzme u razmatranje.... :) za 50 evra mozhemo mi da te u paketu poshaljemo njoj kao poklon :) a za josh 50 evra cemo te poslati iz jedne ture MA NEMOJ!!! PROSHLI PUT STE ME ZAJE**** ... a nee neee neee .... ovaj put ne mozhe... ! Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 MA NEMOJ!!! PROSHLI PUT STE ME ZAJE**** ... a nee neee neee .... ovaj put ne mozhe... ! we need bigger knives.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 cali! vampiru! sve pare tjete mi oteti! :D Nisam ja kriv shto sam vam ostao kratak proshli put za 50 jura... :D Vi ste krivi shto ste mi proshli put ostali kratki za... za... zaaa... kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 cali znachi dodje nesto kao Boris the Blade Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 s tim da jai pruzham uslugu sa osmehom.. ..ili u zlajinom sluchaju zlokobni kez jesi razmishljao o varijanti da iznajmish neki prostor, ali da ne keshirash pice? to bi mogao da nadjesh u rangu kesha koji imash.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 paaa.. radi se o tome da dandzha netje da razmishlja o tome kako tje biti pitja ili netje i da joj ne sipa neko drugi i tako dalje... to je tako i ja nemam nishta s tim... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Promocija konza brate... :D extra je meni tamo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 mislim moze i za 200 e ali ne racunaj da cesh posle biti dugo sa istom ribom... bez 400 ne izlazi joj na ochi. U zemunu imash npr kafic crveni rak, ili npr savanu....ali sve sto valja je barem 400 evra. Znam da recimo moji sa faksa prave zhurku u dzungli u skadarliji i da oni traze toliko, bez njihovog pica ← u dzungli je 275e , pravio moj ortak skoro... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 e a sto ne pravi ona sa nekim? onda bi mogli sve da isfinasirate bez probelmema... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 imas kod mene u ficka na banovom brdu kod hipodroma javi se na pm ako ti treba..kapiram da neces brdo.. Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 E, chuo sam i ja :D ali nisam bio :/ no nema veze :) vazhno je drugarstvo Hum, nashli smo jedno mesto, ili dva... vidjet tjemo za dalje.. hvala Vam svima na pomotji... sem kruku koji se samo zaje.... :DDD (shala mala mrtvorodjeno je:) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 u dzungli je 275e , pravio moj ortak skoro... ← 4 devojke sa mog faksa (arhitetkice) prave u petak zurku u dzungli i traze im po 100 evra = 400. sad da li imaju razlicite cenovnike za razlicite dane ili ljude, ne znam. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 pa cim su culi da su 4 devojke kao pa sta svako po 100e to im nije nista.....ja bih ih oterao u 3pm..za 400e mozes skay bar da iznajmis :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 skay bar svakako ne.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts