Ziggy- Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Turnir ProEvolutionSoccer5 odrzace se 25 i 26.marta 2006 u organizaciji Metroid igraonice, Dzonija i Ziggyja :)oficijalni drugi turnir ove godine pod pokroviteljom Riise-Ridji ... Djik-yo pravila ostaju ista samo ce organizacija biti mnogo ozbiljnija , +1 XP ... :) Biraju se timovi - 10 min, Winter , Fine ... Bla Bla Limit 64 igraca. Prijave vaze do 24.marta, istog dana ce se odrzati zreb u 20:00. Igrace se na 4 sonyja. Bice pica,picka i dobrih kola ko prosli put :) 500din.UFUR!!! A SAD NAGRADE !!! 1. 10000 2. 5000 3. 2500 ... Mogucnos povecanja nagrada;), u zavisnosti od broja igracha..... zato pozurite i prijavite se ... Dakle ljudi koji vole fudbalPES ne bi trabali da propuste ovaj dogadjaj Info: 064/2309765 - Ziggy 011/3370526 - Metroid Edited March 10, 2006 by Ziggy- Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 i naravno finale 15 mina :))) Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 jupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 jao bre shto ne napravite neshto slichno al na PC-ju. :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 ma isti kurac na pc i na sonyju, samo su dzojstici "bili" problem ... logitech je napravio za sony isto sranje ... Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Pa nije baš Ziggy. Spomenuo sam ti da postoje ljudi koji igraju na tastaturi. A verovatno si hteo da kažeš da je Logitech napravio isto sranje za PC (a ne Sony) :) Edited March 15, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 sjajno...samo..kolko ce to trajati ako nas bude 64 :) 8 grupa po 8 :D ili prvo jedna nokaut faza..sa revanshom pretpostavljam... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Pa lepo reče Ziggy: 25. i 26. što će reći 16 grupa po 4 koje će igrati 25. (tj. biće 8 termina od 11 do 19 verovatno) a sutradan oni koji su prošli dalje Barem bih ja tako radio Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 Ja se izvinjavam!!! TURNIR JE OTKAZAN ! Nije ispunjen limit! Gazdu boli kurac da otstampa plakate ali nema veze ja cu da se pobrinem za sve i kroz mesec dana ce biti turaaa :))0 aj pozzz Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ja se izvinjavam!!! TURNIR JE OTKAZAN ! Nije ispunjen limit! Gazdu boli kurac da otstampa plakate ali nema veze ja cu da se pobrinem za sve i kroz mesec dana ce biti turaaa :))0 aj pozzz ← Ljudi sta je bilo sa tim turnirom hoce li biti odrzan u skorije vreme ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 jel moze BUTTON CONFIG. da se menja na SONY-u ??? Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts