Musta Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Yo ljudovi, Nov 2405FPW DELL na prodaju. 24" Widescreen. Nov neotpakovan! Na putu je za Jugu, kome se zhuri moze da dobije moj lichni koji je otpakovan i koristen chitavih nedelju dana. Ima u sebi ugradjene chitache kartica i USB hub. 5 vrsta inputa, slika u slici... uglavnom perverzija. Cena: 1000 ojra 064/1234789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 koja je garancija za monitor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musta Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 eerm garancija kazes? mislim da ima proizvodjachku garanciju na 3 godine. Ja ne dajem lichno garanciju... mada chuo sam da ima u jebogradu da se uzme (po narudzbi) za 1300 i neshto ojra, eto tamo ces dobiti papir....mada da li si ti nekad video da se TFT pokvario? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 da,jedno 2-3 komada i jedno 5-6 sa mrtvim pikselima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musta Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 pa evo garantujem ti da je novo, ne otpakovano i da nema mrtvih pixela. To mogu da garantujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 a ako se pojave za koji mesec, jebiga :) to shto si dao 1k eura nishta 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 realno ako to ne uvalis ajsu,neces nikome ovde.ajsa boli patka ako rikne,kupice novi ,BOLJI!!!11 salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musta Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 (edited) hehehe ma no frx, ako je neko zainteresovan uzece, ako nije nece, samo sam hteo da vam ucinim jednu luxuznu stvar MALO dostupnijom :) Ja uvek imam hardvera, postovacu kad bude shta bilo... Edited March 9, 2006 by Musta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ako UVEK imaš hadrvera za prodaju, onda ti je to delatnost, a ako ti je to delatnost, onda moraš da platiš reklamu na ovom forumu, tako da bih ja na tvom mestu malo opreznije pisao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Vidi ga zhbir. Mozda ima covek, donose mu tetke iz Amerike. Kakav car. Edited March 9, 2006 by nickwood Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 pa evo garantujem ti da je novo, ne otpakovano i da nema mrtvih pixela. To mogu da garantujem! ← Kako mozes da garantujes da nema mrtvih pixela ako je neotpakovano? Jel ima zero dead pixel garanciju? Kome se obratiti ako IMA mrtav pixel? U slucaju kvara monitora, ko je nadlezan za garanciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 hehehe ma no frx, ako je neko zainteresovan uzece, ako nije nece, samo sam hteo da vam ucinim jednu luxuznu stvar MALO dostupnijom :) ...jaoooj, srecni mi, pripadnici nizih socijalnih slojeva, ah oh, izmiche mi tlo pod nogama od ushicenja !!! btw, 1000 jura na "lepe ochi"...... brate, prevelika su ti ocekivanja... ne kazem da je taj monitor sumnjiv, vec da ljudi daju toliki novac bas da ne bi morali da strepe svaki dan da li ce se nesto nepredvidjeno desiti sa istim... i definitivno mislim da je bolje dati jos tih 300 jura, bar se covek prve tri godine oseca spokojno, i zna da je dobio ZAISTA NOV UREDJAJ. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musta Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 LOL neki ljudi stvarno znaju da bicchin-uju around. OK gladni ljudi, evo dajem garanciju ja lichno na njega, potpisacu fuckin ugovor. Pa dobro majku mu da li je neko i video ovaj monitor nekada? U pitanju je high end stvarchica. Nije neki hansol kurac palac da rikne posle dva dana ili da mu u opisu pishe da MOZDA ima mrtve pixele. ALOOO ljudovi ovo je DELL-china i to kakva. Ima zero pixel garanciju od proizvodjacha. Prodao sam vec jedan liku u jebogradu. A moja delatnost je STUDOSH, nemam firmu a hardver dobijam "od spolja" pa zato kazhem da mogu nekad nesto da ponudim jeftinije. Dobro i vama i meni, mislim da nista loshe ne chinim ako vam dam PO DOSTUPNIJOJ CENI JEL TAKO NIGGER SPAMMERU JEDAN???? kakva zhena ja ne verujem, ako ti ne treba ne moras da kupis, nije to razlog da LAME-ujes po postu. PFFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts