FreeStyler>GT-R Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Zanima me da li mi treba original da bi se igrao na net-u,koliko kosta original i da li neko mozda ima da proda isti?Hvala unapred Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Igrao na Hamachi-ju i može bez originala, ali ti treba 1.3 patch koji iz izvesnih razloga dovodi do toga da ti igrica više secka nego uobičajeno čak i na nekim jačim karticama zbog kolizije sa drajverima (mislim da ima negde čak i peticija da se to ispravi). Čak za divno čudo multiplayer radi sasvim dobro i sa 56k dial-up vezom ukoliko je host/server neki "jači" (ima minimalnih seckanja i protivnika jedva vidiš, ali je mnogo bolje nego što sam očekivao) Edited March 15, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts