Trans-Lucky Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Kad god vidim topik koji nosi naslov tipa "LOL OMFG NOOB" i sl znam ko ga je otvorio. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 deadman je prvu igrao sa ne,a susiria sa ud. Onda se naravno koreanac hteo da napravi pametan, pa menja na orca na lt-u, i rus isto uzima orca i cepa ga u mirroru :) a Hot kako je pokidao moona, to je za anale. Moon mu unishtio glavnu hot mora da napadne, i napada ga sa 50pop,dok moon ima 2 protectora u bazi, i isto 50pop. Zavrshava se bitka, hot na 46 pop, a moonu palo pola baze, i svi medvedi, i ostao samo na 2 heroja :) Evropa > Korea nuff said :) ← Dobar je hot, ali porediti ga sa moon-om... kolega spremaj uor bolje :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Dobar je hot, ali porediti ga sa moon-om... kolega spremaj uor bolje :) ← Ali opet moon igra svaki dan ceo dan, a hot se jedva pojavi na lanu i cw-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Dobar je hot, ali porediti ga sa moon-om... kolega spremaj uor bolje :) ← a ti kolega manje surfuj sa faxa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Samo jedno pitanej ko je pobedio SK vs MYM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Samo jedno pitanej ko je pobedio SK vs MYM ← SK je pobedio 3-1 Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts