Feared Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 http://h1.ripway.com/FirstBorn/mojashkola.w3g na rep....evo makija gosua kako gubi od mene kome je lag min. 3 sec...a mislim da firstborn ima i moj vs tomica...gle mi je isti toliki ping bio jer je host malo bio losiji pa mi je cak i odbrojavalo...ali maki je na bruku izgubio to mozete i videti...na koju sprnju...i nek mi neko kaze da on igra dobro T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Losh replay do bola !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maki.zr Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 http://h1.ripway.com/FirstBorn/mojashkola.w3g na rep....evo makija gosua kako gubi od mene kome je lag min. 3 sec...a mislim da firstborn ima i moj vs tomica...gle mi je isti toliki ping bio jer je host malo bio losiji pa mi je cak i odbrojavalo...ali maki je na bruku izgubio to mozete i videti...na koju sprnju...i nek mi neko kaze da on igra dobro T_T ← Morao sam da se registrujem kad sam video ovo ajde feared nemoj da se kurcis to sto sam ja igrao protiv tebe nisam mogao da odigram losije u zivotu i jos nesto ajde dodji na net AKO ME POBEDIS NECU VISE DA IGRAM OVU IGRU JESI LI CUO OK............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Bozhe Feared kako ne kontash da te lozhe Zerox i HowWeDo? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ko postavi josh neki noob vs noob replay, dobice ban bez warna 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts