Ziggy- Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 (edited) ipak ostaje 32limit pl. Veceras se odrzao zreb : A . Grupa Midzor Klif Dejan Baralic Popovic Andrija B . Grupa Ziggy Sasha Vule Filip Giba Nemanja Peric C . Grupa Ridji BlacK Milovanovic Marko Nemanja Vasovic D . Grupa Jancha Igor Matejic Ceda Dusan Calic E . Grupa Dzoni Boki eurolink Radulovic Dusan Marko Ostojic F . Grupa Egzi Zdravko Gopic Simovic Nenad Bogdan Marinkovic G . Grupa Mixa Nesha Minex Rahi Vlada Djedovic H . Grupa Eli Nikola radalj Filip jelefin Bojan terzic Satnica : 10:00 A . Grupa Midzor vs. Dejan Klif vs. Andrija B. Grupa Ziggy vs. Giba Sasha vs. Nemanja 10:30 A . Grupa Midzor vs. Klif Dejan vs. Andrija B. Grupa Ziggy vs. Sasha Vule Giba vs. Nemanja 11:00 A.Grupa Andrija vs. Midzor Dejan vs. Klif B.Grupa Nemanja vs. Ziggy Gibe vs. Sasha Vule 11:30 C.Grupa Ridji vs. Marko Black vs. Nemanja D.Grupa Jancha vs. Ceda Igor vs. Dushan 12:00 C.Grupa Ridji vs. Black Marko vs. Nemanja D.Grupa Jancha vs. Igor Ceda vs. Dushan 12:30 C.Grupa Nemanja vs. Ridji Black vs. Marko D.Grupa Jancha vs. Dushan Igor vs. Ceda 13:00 E. Grupa Dzoni(legenda) vs. Dushan Boki vs. Marko F.Grupa Egzi vs. Nenad Zdravko vs. Bogdan 13:30 E.Grupa Boki vs. Dzoni Marko vs. Dushan F.Grupa Zdravko vs. Egzi Nenad vs. Bogdan 14:00 E.Grupa Dzoni vs. Marko Boki vs. Dushan F.Grupa Bogdan vs. Egzi Zdravko vs. Nenad 14:30 G.Grupa M!xa vs. Rahi Nesha vs. Vlada H.Grupa Eli vs. Filip Nikola vs. Bojan 15:00 G.Grupa Mixa vs. Nesha Rahi vs. Vlada H.Grupa Eli vs. Nikola Filip vs. Bojna 15:30 G.Grupa Mixa vs. Vlada Nesha vs. Rahi H.Grupa Eli vs. Bojan Filip vs. NIkola uhhh.... aleee ... nadam se da nece biti kasnjenja. 5mina ima pravo svako da zakasni, sve preko toga sluzbeni rezultat 3:0 ... 16:30 1.A vs. 2.C 1.C vs. 2.A 1.B vs. 2.D 1.D vs. 2.B 18:00 1.E vs. 2.G 1.G vs. 2.E 1.F vs. 2.H 1.H vs. 2.F Pozdrav Edited February 5, 2006 by Ziggy- Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 kako je bilo?Veliko izvinjenje PES zajednici sto nisam bio na turniru,morao sam da na'ranim svinje :))) salim se,imao sam tekmu pa opravdano nisam dosao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Bilo je cool. Ziggy pobedio, mada je po meni Giba bio bolji što se tiče igre, no to nije ni važno. Organizacija je od mene dobila 3/5 ali se to ne tiče tehničke strane turnira (znaju oni zašto), naprotiv, turnir je čak išao i brže nego što je bilo planirano, a i pravilnost je prilikom igranja bila skoro besprekorna (osim onog ekscesa u jednoj grupi koji je sredjen). Konkurencija je bila manje više na nivou. Tačnije 80% njih koji su prošli u osminu finala su mogli da osvoje turnir, dok su se dogodila i neka iznenadjenja, a neka su jedva spašena :) U prevodu, dosta zabave i jedva čekam sledeći turnir. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 Giba? Ja sam ga dobio 5-1 :) dobar je ali nije dovoljno vispren ... Za par nedelja organizujemo 2on2 turnir , organizacija ce biti za 5 ... Vlado za onaj oncident se zahvali midzoru :) Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ček bre.. Giba je bio u finalu, ne? Nisi ga dobio 5-1 već 5-3 a i sam znaš koliko si imao sreće :) a midžor.. šta je tu je. Na greškama se uči :) PS - Ćeš da igramo u paru za 2na2 turnir? :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Dajte neke malo opsirnije informacije. Jel su svi igrali sa Barsom, rezultati i tako to :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Jok. Finale ti je bilo AC Milan - Inter (mada je on sa Barsom stigao do finala). U polufinalu si imao Inter - Barcelona i AC Milan - Chelsea. 1/4 finale je imalo i Liverpool, Arsenal i još dva Chelsea, a zapravo mislim da nije bio nijedan Real u osmini finala. Isto tako znam da je po grupama bio i jedan dečko koji je igrao sa Romom i mislim da je to to što se tiče timova :) Rezultati: Finale je bilo 5-3 i 1-1 Polufinala iskreno i nisam nešto pratio jer sam izgubio u 1/4 finalu od pobednika turnira (mada on kaže da je to bilo "finale pre finala" :) i to 2-1 1-2 i 4-1. U 1/8 finala su bila dva zanimljiva preokreta u poslednjih 5 minuta npr: Liverpool - Liverpool kad je midzor jedva izvukao treću utakmicu pošto je dobio penal koji je promašio ali mu se lopta vratila na volej i.. A isto tako je i Arsneal izgubio prednost u poslednjim minutima i kasnije izgubio na penale od Chelsea (polufinalista) Šta te još zanima? Edited February 10, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 nisam ja bio u finalu... ja sam ispo od tog lika (filipa) u cetvrtfinalu koji je posle igro protiv ziggyja u finalu. a da sam puko 5-1 jesam...prva tekma u grupi..standardno najloshije igram prvu tekmu...mada sam kod 2-1 i u 70 min. bio prinudjen ukljuciti all attack sto je rezultovalo da mi zigi uvali josh 3 komada no videcemo...cuo sam uskoro nov turnir naredne nedelje pa ce biti revansha :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jok. Finale ti je bilo AC Milan - Inter (mada je on sa Barsom stigao do finala). U polufinalu si imao Inter - Barcelona i AC Milan - Chelsea. 1/4 finale je imalo i Liverpool, Arsenal i jo Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 :]]]] Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Gde Macke nema tu misevi kolo vode :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyc Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Vi to pikate na kompu ili Sony 2? Quote Remember,remember the 5th of November,the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Aman ovo je prošao turnir :) Bio je na Sony-ju :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyc Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Bedak...ja bash pikam na Sony-u WE serijal.Ali to je u sushtini isto.Jel se zna kad ce sledeci turnir? Quote Remember,remember the 5th of November,the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Bedak...ja bash pikam na Sony-u WE serijal.Ali to je u sushtini isto.Jel se zna kad ce sledeci turnir? ← me too Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts