De1Rekt0n Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Nashao sam par addona za kontrlisanje winampa iz WOWa ali ni jedan ne radi, mene iskreno mrzi da se bakcem sa ovim al bi uzeo i nakucao addon... Jel neko zna neki addon koji radi provereno i u novom patchu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Nashao sam par addona za kontrlisanje winampa iz WOWa ali ni jedan ne radi, mene iskreno mrzi da se bakcem sa ovim al bi uzeo i nakucao addon... Jel neko zna neki addon koji radi provereno i u novom patchu? ← ovo si namerno rekao da mi svi vidimo kako ti to umesh zar ne ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 ovo si namerno rekao da mi svi vidimo kako ti to umesh zar ne ? :) ← Ma joq, da ti pravo kazem ne znam da li bi umeo ali ne vidim zasto ne bi mogao ;) Ok fala na odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 koliko znam ne postoje global hotkeys na 2.xx verzijama. da li greshim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts