Jump to content

WoW

buljba

Recommended Posts

Prodajem World of Warcraft - Original4CD-a. Ako ima zainteresovanih neka se jave na 0641607071 u Beogradu sam!!!  35evra!!!!!    [8]

chek chek aj pojasni malo plz

je prodajes svoj wow ??? ili nov ???

i

je to samo diskove prodajes ili i key ???

: P

Poz

Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate!

Prodajem World of Warcraft - Original4CD-a. Ako ima zainteresovanih neka se jave na 0641607071 u Beogradu sam!!!  35evra!!!!!    [8]

hm..koja je garancija,da posle ne moze da promeni sifru i nastavi da igra?iako je "prodao"diskove?

ja to kupim danas...a ti sutra kazem blizz..neko ti ukrao nalog..promenite sifru?i ja ostanem bez wow-a?

jel to moguce?kako to ide?vi koji igrate original od ranije?

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

kad ti da sifru,ti odmah promenis sifru za taj user i email (contact), (stavis svoj,validan naravno;P) i to je to,kad to uradis tvoj je zauvek.ko da osoba pre tebe nije ni postojala :)

Edited by AyS

e da,moze jedino kasnije da kaze blizzardu da mu je ukraden nalog i da povrati nalog i sifru koju mu oni dodele pod uslovom da im prilozi skeniranu kutiju sa cd-key-Jem :) , mada ne verujem da ima takvih....

sve u svemu,uzmi SA kutijom (i da se vidi cd key!)

e sad... ako skenira kutiju pre nego sto ti je da.... :))))

Edited by AyS

kad ti da sifru,ti odmah promenis sifru za taj user i email (contact), (stavis svoj,validan naravno;P) i to je to,kad to uradis tvoj je zauvek.ko da osoba pre tebe nije ni postojala :)

aha..dakle promenim sifru i stavim svoj mail:)validan:)

da da dva put nista je nista..crva nije ni bilo:)

e da,moze jedino kasnije da kaze blizzardu da mu je ukraden nalog i da povrati nalog i sifru koju mu oni dodele pod uslovom da im prilozi skeniranu kutiju sa cd-key-Jem :) , mada ne verujem da ima takvih....

sve u svemu,uzmi SA kutijom (i da se vidi cd key!)

e sad... ako skenira kutiju pre nego sto ti je da.... :))))

hehe..onda to resavamo na tradicionalni miroljubivi i demokratski srpski nacin...bejzbol palicom;)...ko kaze da bejbol nije nacionalni sport broj 1 u srba?:)

• Create New...