Smaug Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Podesio sam sve kao u uputstvu koje ste napisali za konektovanje na rur-ov server i kada pritisnem na BATTLE net prvo pokusava da se konektuje ono standardno initiat.. ....... i izadje onda mi kaze da pokusavam da se konektujem na pogresan server ili da treba manualno da podesim modem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Moras da koristis loader ako zelis da igras na xpamu... a adresa uvek punog xpama je server.eurobatttle.net a da bi to ubacio tamo gde biras na kom serveru(Gateway-u) igras treba ti BNetGatewayEditor... To mozes sam da sakupis ako se malo potrudis, a mozes i da odes na www.eurobattle.net i tamo skines neki file koji ti sve to podesi!!! A ko sam ti pomogao uzivaj ,a ako nisam nastavi da patis. I odmah ti morma reci da sam ja igrao na xpamu jako dugo, Sad sam kupio original i na xpam raspali vise necu uci...jebes 1600 din...Lepo kao covek igras nema nerviranja inema delaya od 15 sec jer igras sa nekim iz brazila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ako vec igras na piratu igraj na xpamu, mada je i on krs. Na SBB serveru nema nikog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smaug Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 hvala Gde mogu da kupim original za 1600 din i da li samo TFT toliko koshta ili zajedno i tft i roc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Zajedno imas valjda u platou,mamutu,merkatoru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Xpam je extra ne slusaj te manipulatore sa Northa :) ako ti treba nesto javi mi se na eurobattle.net/forum nick mi je ey1 off: weasel el ces dolaziti na xpam ili da te kikujem iz klana? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 hahahah kikuj me slobodno sta cu tamo ponovo pa kako je bre server extra kad sam ja imao 32-0 i to sa lagom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 pa na xpamu je drugacije tek posle igras sa dobrim igracima. i nije 32-0 pff btw sad smo najakiji srpski klan na serveru. a dobra stvar je kad nabijes lvl onda si ti stalno host pa opusteno :) gogogo lvl 17 . mada da imam ping 250 ko neki imao bi 90%wins a ne 90ping pa da nikome ne lagujem. ali nvm Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts