aLi[c]E Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 a ti recimo u svakom topicu uleces sa dva jednorecenicna posta, za promenu probaj da sve stavis u jedan - nije sve u broju postova, ima nesto i u glavi... ← Prvo Formice ako lepo vidis za 6 merseci koliko sam clan rura imam bednih 70 posta A izgleda da su ti ovo stalno pricali (Ima nesto i u glavi ) pa si sad ti poceo da pricas drugima Bolje bi ti bilo da prvo razumes ovo recenicu Pa tek posle da pricas meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Prvo Formice ako lepo vidis za 6 merseci koliko sam clan rura imam bednih 70 posta A izgleda da su ti ovo stalno pricali (Ima nesto i u glavi ) pa si sad ti poceo da pricas drugima Bolje bi ti bilo da prvo razumes ovo recenicu Pa tek posle da pricas meni ← jako lepo receno... sledeci put kada budem svom postu trebao da dodam 1 recenicu necu koristiti "edit" vec cu napisati novi post. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Decko ne shvaras foru Ali nije bitno ima vremena shvatices jednog suncanog dana dok grmi i pada kisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) A izgleda da su ti ovo stalno pricali (Ima nesto i u glavi ) pa si sad ti poceo da pricas drugima 'el si na ovu "foru" mislio? :) elem, rekoh ti da je glupo da postujes u 21:58 jedan post a u 22:01 drugi... mogao si sve pod jedan. ma kome ja pricam... ti si car Edited January 26, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 hahah kako je dobro axaxaxa Ovaj lik u svakom topicu ulice sa postovima na foru ha ha ha sto dobro !!! ← Pa kad mi je neshto dobro ja napishem da je dobro...ako je sranje napishem lololo kakav krsha bla bla....i shta je sad tu tako chudno? Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 'el si na ovu "foru" mislio? :) elem, rekoh ti da je glupo da postujes u 21:58 jedan post a u 22:01 drugi... mogao si sve pod jedan. ma kome ja pricam... ti si car ← Brate u redu je i znam da sam mogo sve da stavim pod jedan topic evo obecam ti sledeci put sve ce biti kako ti kazes U REDU SAD !!! al mogu sad da se vratim na mesto..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) Pa kad mi je neshto dobro ja napishem da je dobro...ako je sranje napishem lololo kakav krsha bla bla....i shta je sad tu tako chudno? ← MA NISTA nije cudno nego ..... samo kazem Nego formica je provalio moj tajni plan o budzenju postovo pa pitaj njega NVM Edited January 26, 2006 by aLi[c]E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts