LaG Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mozhe li biti gluplje od ovoga? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 mozhe li biti gluplje od ovoga? ← pa, kad bi igrao vishe dotu na netu i kad bi ti lik izaso posred partije zato sto je umro/neko mu ukrao frag/dobio losheg heroja... mozda bi i kapirao.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) mozhe li biti gluplje od ovoga? ← Moze Edited January 23, 2006 by teca_boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ja u to ne verujem? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ja u to ne verujem? ← moratju da te razocaram i zamolim da pogledash bilo kakvu flesh animaciju na temu cs-a ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) Ma nemate pojma! Najjace je kad jugger pocne da krlja omnislash, i dodje panda istjopavi se! :) A u prvom delu je najjaci onaj sto izadje dok se ucitava mapa, kao u fazonu: "Al je do jaja stisnuti esc dok igra odbrojava !" :) Edited January 24, 2006 by I7APTI/I3AH Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 nakon sto smo odgledali film... HellioN je pokusao da upali svoj upaljac da bi uspeo da upali svoju cigaru... i upaljac nije hteo da radi i nece i nece , i onda mu kazem, probaj na oko, on stavi i kresne i stvarno se upali ... mare potvrdi... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPaK Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 e duka. de si naso tu sliku Tarije. a bre ljudi sve sto se uradi ,a vezano je za Dota mora da bude dobro...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 e duka. de si naso tu sliku Tarije. ← Pa na guglu...Tamo kad trazis slike kucas nightwish tarja ili tako nesto i naci ce :) Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts