C@sper Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Nisam siguran ali mislim da je za ovaj deo foruma, imam problem u CS 1.5 i 1.6 verziji vezan za kretanje u igri na dva racunara je isti slucaj. Kad se igrac krece i pusti tastere on i dalje nastavi nekoliko koraka dalje ili takodje u stranu, ili krece se u igri pravo i pocne da istovremeno skrece levo misem a on nastavi dalje odnosno mis mis ne promeni pravac kretanja. OS je XP, mis je MX 500 tastatura A4tech, postavljen je mousefix i drajveri logitech 9.79. Menjao sam misa i tastauru, formatirao HDD ali problem i dalje postoji. Jedino sto sam primetio je da posle formatiranja ili instalacije HL i CS iznova recimo problem se ne javlja jedan dan a posle opet iznova i izrazeniji je kod verzije CS 1.5 odnosno preskakanja su veca. Da li neko zna u cemu je problem. Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 To to je do drajvera za graficku, desavalo se pre i meni ajde ako oces doci cu da ti to pogledam Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jesi li reshio problem ?? Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts