SavKe Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ma samo opushteno... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 chuj postao, pa uvek je bio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) Sad jos samo Vladica da se javi i da se pohvali kako je Tiller-a dobio u ROC-u.... Rep je extra mislim da bi lagano prosao kao TOP na replayers.com ... ← samo kad ti nisi sablonista :) hehehe i da da vladica je sabio tillermana rookia i sve magove roca sabio je i didija i grubija sve ali INSOMNIJU nije zato skidam kapu ghostu to je igrac koga stvarno nemogu da dobijem bolji je a i jednostavno mi ne lezi ko sto mi pre sharky nije lezao ali sam tuko boga i oca showbu-a rex.yanga sve :) ali svaka cast za insa btw poslacu ja kimu rep da ti uploduje ko yuricin ako oces ghoste Edited January 6, 2006 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Oce,oce chak i da kaze da nece,ne sluhsaj ti njega,ne misli on tako,srmota ga je :)) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 savke zvani = geg,stos,fora,zez,smeh,humor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 shtoske mu najbolje pristaje :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 Mene savketov avatar podseca na neku voditeljku talk show-a iz perua, jel to mozda Laura Bozzo ili ? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 meni lichi na nekog hipika :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 meni lichi na nekog hipika :P ← A ja stalno tripujem da je to Savke No hejt Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 samo kad ti nisi sablonista :) hehehe i da da vladica je sabio tillermana rookia i sve magove roca sabio je i didija i grubija sve ali INSOMNIJU nije zato skidam kapu ghostu to je igrac koga stvarno nemogu da dobijem bolji je a i jednostavno mi ne lezi ko sto mi pre sharky nije lezao ali sam tuko boga i oca showbu-a rex.yanga sve :) ali svaka cast za insa btw poslacu ja kimu rep da ti uploduje ko yuricin ako oces ghoste ← Nikada nisam bio, jer me je oduvek mrzelo da gledam repove i skidam taktike... Dobar si ti debeli, ponovo bi bio najbolji nas igrac, samo da malo igras kreativnije i pametnije, a ne da slepo sledis sablon... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 @all:ono raspolozili me ovi bozicni praznici valjda :),inache nemam dugu kosu vec nekih pola godine:),shta vishe tri put sam se shishao na celavo od tad :))) @highli:lol za shtoske:))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Nikada nisam bio, jer me je oduvek mrzelo da gledam repove i skidam taktike... Dobar si ti debeli, ponovo bi bio najbolji nas igrac, samo da malo igras kreativnije i pametnije, a ne da slepo sledis sablon... ← ako sef moj kaze tako mora biti :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ako sef moj kaze tako mora biti :) ← menadzer...khmm... :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 menadzer...khmm... :) ← sry great one :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 rep izasao na WCReplaysu......bravo again!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 I odma dobio 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 e ajd sad 9.3 Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Pa menja se kad god neko glasa svatas ? kad sam ja gledao bilo je 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 pa znaju to nego samo su govorili kakvo je trenutno stanje :) btw ima i replayes.net i tamo stoji ona kruna pored sto znachi da je extra replay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 pa vladicina skola moze li biti manje tako treba ghoste jos da izadje tvoj replay pack ko moj na war3.replays.net i ponosicu se stobom :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ko je dao onaj ghosto rep da se stavi? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 duno ja nisam :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 duno ja nisam :) ← ti na spavanje! sutra treba da se igra ;) a hajli mi vetj place preko msn-a. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ti na spavanje! sutra treba da se igra ;) a hajli mi vetj place preko msn-a. ← aha igracu i hope ja mislim da stvarno ocu odo u krevet imam alamrt za 5 pa cu da dodjem :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Shta ste uradili? :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts