Aca~ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Svaka cast, grubby next Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 this image is sponzored by IKOM naravno niko nije lud da igra na takvom pingu (mozda ponekad :P), ali uglavnom je izmedju 90 i 900, znash ono, 90-90-90, pa hop, skoci na 900 ili freezuje. To je jednostavno Srbija, tako igra vetjina nashih igraca, rista se muchi na 200-300 pinga, ali opet taj ladder je samo za vezbanje, treba dobiti insomniju na nekom vetjem lan-u ← ikom... haha i ti si kod njih ? znaci to su takve lopuze da ja nemam reci ! nudili mi za 3k + 50e (prikljucna taxa WTF?) njihov govnjivi 128k ! imam srece pa sam na sezamu ,ali i oni se ubezobrazise nesto ! btw extra rep ! nagazio te inso na pocetku , ali izvuce se ti ! Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 IKOM lopovcine i lazovi,rekli pre 3 godine bice kabla za par meseci i evo kurcina...I dalje 56k. Nego svaka cast suzbijo si ga mnogo dobro! :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 tako treba moja skola :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 IKOM lopovcine i lazovi,rekli pre 3 godine bice kabla za par meseci i evo kurcina...I dalje 56k. Nego svaka cast suzbijo si ga mnogo dobro! :)) ← bolji je 56 k, veruj mi @ razor , nisi i ti na dortjolu O_o, kolko znam ti zivish u ns... @ vladica , uradio sam upg masonry , samo zbog tebe Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ghoste koja fora 10-12 Girosa >>> 7-8 Grifona? Video sam ja da si ga ti hit & runovao ali onaj bedni Giros ima 200 hp i heavy armor... Bash si lepo odigrao. Samo tako nastavi :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 bolji je 56 k, veruj mi @ razor , nisi i ti na dortjolu O_o, kolko znam ti zivish u ns... @ vladica , uradio sam upg masonry , samo zbog tebe ← Zapravo zivim na Zvezdari,dakle bg, ne znam odakle ti da sam iz ns-a ! :)? Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) ghoste josh bolje ako imas losiji skor nego sto zasita zasluzujes, jer kada odes na neki veliki lan tamo ce da te podcenjuju i ti ces da im malo pojasnis stvari :) Edited January 5, 2006 by Mickeyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 bolji je 56 k, veruj mi @ razor , nisi i ti na dortjolu O_o, kolko znam ti zivish u ns... @ vladica , uradio sam upg masonry , samo zbog tebe ← tako treba tako treba :) mogo si mozda sam ovise expandovati Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 i sto vise kula ako si vladoicina skola bravo Ghoste ja ozbiljno bolji miror human nisam skoro gledao a prvi sam se smejao kad si pocinjao da igras bez kastera i archmagea btw: jel ima taj reply vs toda u onom reply packu ako nema okaci ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 izgleda da mu nije bio dan ← A shto to mislish? Jao pa to je o5 lazna skromnost a? :) I zar ti ne igrash iz Platoa kakvi su bre to problemi sa pingom? Gj ( matori ) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Pa problem sa pongom ima kad igra od kuce i zato ne moze aktibno da igra nije rekoa da je imao problema sa pingom u svakoj partiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 GJ Ghoste svaka ti dala stvarno dobra partija gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) gj, btw ja sa mislim da insomnia nije ocekivao mk-a kao tvog prvog heroja, nije ono da sada hocu da se uvlacim nekome ali realno ti igras svoju igru dok ovi ostali veliki papani grubi i kompanija igraju sablonski... p.s sto se nisi pojavio na 1 yucup-u da te malo testiram Edited January 5, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Kako ne kapirash da ghost igra shablonski? Pa on stalno ide MK-a! Ali to je njegov shablon. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Kako ne kapirash da ghost igra shablonski? Pa on stalno ide MK-a! Ali to je njegov shablon. ← Njegov sablon jeste, ali ipak iznenadi protivnika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Njegov sablon jeste, ali ipak iznenadi protivnika... ← Pa kad je taj sablon neocekivan i razlicit od drugih :)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 (edited) Kako ne kapirash da ghost igra shablonski? Pa on stalno ide MK-a! Ali to je njegov shablon. ← Gledaj, shablon ti je, kada u 8-mom minutu partije napadash humana sa 10 ghoulova dk lvl 3 lich lvl 1 sa orbom, rodovima i 3 destrosa puna mane, svaki put... Branjenje od doticne strategije kupovanjem mana poushna / orbova i slicnih sranja mk-u, da bi se odbranio od pomenute strategije sa 15 populacije manje ti se zove improvizacija, imam shablon u gradnji heroja, zabadanja shopa, workshopa, lumber mill-a, prve 4 farme, barake, altara i upg-a baze, to svako ima, ali to su prvih 3-4 minuta partije i to svako radi, dok kripovanje, izgradnja jedinica, momenat napadanja i sva ta sranja se definisu u zavisnosti od protivnika i to je donosenje odluka u poslednjim trenutcima, a to se zove improvizacija. Human jednostavno nemoze da izvadi masu mecica i drijada pokupuje orbove ili masu destrojera i buba, pokupuje orbove i da se pegla protiv bilo koje vojske, nego mora da ima odredjen kombo u odnosu na neprijatelja. Po meni su neki humanski komboi nepobedivi za ostale rase, zbog raznovrsnosti jedinica u njima, i zato sto sa dobrim koriscenjem hit n run-a i staff-a mozesh da ojadish protivnika za 10-20 populacije i onda uletish u fajt sa znatnom prednostju. Ali treba izvaditi 2 workshopa i 2 grifon aviarija i povaditi tenkove, grifone i mortare. Do tada cesh pokusavati da isterash lika iz tvoje baze jedno 10 min. Edited January 6, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Pa naravno ali ti opet igrash shablon sa mk ;p ;)))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Pa naravno ali ti opet igrash shablon sa mk ;p ;)))) ← dada shablon, evo sad odigrao jednu partiju vs booo-a :P replay Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 brate ghoste gori si od voodoo mana sa tim kachenjem repova :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 njega bar nije blam da okaci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 brate, realno likovi nisu loshi, a i replayevi nisu za bacanje, pre 2 nedelje si mi plakao za replayeve a sada tu nesto kenjash Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) nekazem da je loshe da kacimo tvoje repove, nego malo jadno izgleda kada ga sam okachish :D, kao da zelish da se pohvalish etc. Zato sam ti ja i trazio rep pack. Edited January 6, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 nekazem da je loshe da kacimo tvoje repove, nego malo jadno izgleda kada ga sam okachish :D, kao da zelish da se pohvalish etc. Zato sam ti ja i trazio rep pack. ← neznam , sta tu jadno izgleda kad sam video da su ljudi trazili, a neznam sto bih cimao ikoga kada mogu sam da okacim :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts