dvnityCker Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 razmisljam o ovoj tetovazi... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 metallica! oy enivejz killer znak, samo pitanje je shta tebi znachi ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) nasao sam...jupiii,jes da nema kacigu i palicu...al nema veze ili i umalo da zaboravim...jedna od boljih diskretnih tetovaza koje sam video,Ivica Dragutinovic,kad smo igrali protiv Spanije,nesto je on bio u kadru i tapse i vidi mu se na levoj ruci,ispod dlana onako 3zvezdice idu u neki krug,nemam bas lepo sliku u glavi,ali znam da mi se mnogo svidelo,i kad bi opet video,dosao bi u iskusenje da otrcim u neki studio ;))) Edited January 11, 2006 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Ja bih ovo istetovirao. Tattoo studio Sindjelitj, preko puta bioskopa Balkan, najprofy studio gradu, moji drugari su tamo radili tetove i mogu da kazem da je riba tzaritza. Ima buljuk modela a takodje radi i ono shto joj donesesh, sve u dogovoru i otvoreno. Neko je pitao da li ima privremena od par godina, ima. Ali je tipa duplo skuplja po kvadratitjima od trajne (ima kotzkitza povrshina, pa cena). Naravno u boji... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 meni treba neko ko zna da pise kineski da mi prevede nesto sto zelim da tetoviram, ovi pederi sa kineskih foruma niko nece da mi odgovori.. ← hahahahahaa haahahaha Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ja samo tribale gotivim. I verovatno cu jedan ali vredan na ledja. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 evo vam malo home made tatto-ova za sve vas avp fan-ove Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ^ ne vidim nista,razmrljala se boja po papiru ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ja cu verovatno da istetoviram debelog Kojota. Ipak ce to biti tat za sva vremena. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts