czaRe Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Hoce li neki klan da igra dotu na battle.net-u 5v5 4v4 3v3 ili da se dogovorimo da igramo nekako u lanu. Mi smo iz Nis i ajde ako neko sme da izgubi od najboljih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 lol uskoro gazda uvodi net u igraonu javljam ti na Pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 posalji pm maretu sigurno mozete da se dogovorite da odigrate neku partiju sa deusom Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Hoce li neki klan da igra dotu na battle.net-u 5v5 4v4 3v3 ili da se dogovorimo da igramo nekako u lanu. Mi smo iz Nis i ajde ako neko sme da izgubi od najboljih. ← Uhh sto volim ove drugare sto se tako 3puju...ajde da vas neko zna pa kao i da kazes:"Pa mozda su likovi stwarno ok ali kad sam vido ovo "Jel gazda uvodi net"...ahahahhahahahhahaha e do jaja....Kako te sabijo u startu...ahahah prvi reply....ekekeke...mozda was ja ne znam ali se ne secam da ste nesto uspesni...U svakom slucaju prijavite se Gogi za ligu pa se vidimo...nabs:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Hoce li neki klan da igra dotu na battle.net-u 5v5 4v4 3v3 ili da se dogovorimo da igramo nekako u lanu. Mi smo iz Nis i ajde ako neko sme da izgubi od najboljih. ← Uhh sto volim ove drugare sto se tako 3puju...ajde da vas neko zna pa kao i da kazes:"Pa mozda su likovi stwarno ok ali kad sam vido ovo "Jel gazda uvodi net"...ahahahhahahahhahaha e do jaja....Kako te sabijo u startu...ahahah prvi reply....ekekeke...mozda was ja ne znam ali se ne secam da ste nesto uspesni...U svakom slucaju prijavite se Gogi za ligu pa se vidimo...nabs:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 I ako nije stavio mislim da je iz zajebancije rekao u svakom slucaju lol Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Hellione ti si moj idol, 2 ista posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaRe Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 Ti be Hellion sa se palis lepo sam napisao da li oce neko da igra zato sto u Nis ima samo jedna ekipa a ne moze da nas pobedi pa je malo dosadno da igras samo protiv njih.I nemoj da se palis jer sam video kako igraju neki iz Deusa na dce-u i bilo je stvarno nubski. Mare mi je rekao da se javim posle 10-og da igramo, ako ocete battle.net 5v5 dogovorite se pa javite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 1 EKIPA U NS-U ????? STO SI SMESAN ... DODJI U WN U PETAK NA DOTA NIGHT PA RECI NESTO... MOZDA STE NAJBOLJI KLAN U ZGRADI ALI U NS-U CISTO SUMNJAM.. O KOM JE KLANU UOPSTE REC?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadOnoJa Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Voodoo brate pa ti si se totalno sjebao, decko kaze da je is NIS-a,a ne NOVOG SADA nubaro. Aj prestani sa dotom jedno mesec dana - brain damage 99% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Sto igranti breko bnet-a ako si iz srbije O_O raspitaj se malo shta je hamachi pa mozda budete igrali protiv nas oO Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 1 EKIPA U NS-U ????? STO SI SMESAN ... DODJI U WN U PETAK NA DOTA NIGHT PA RECI NESTO... MOZDA STE NAJBOLJI KLAN U ZGRADI ALI U NS-U CISTO SUMNJAM.. O KOM JE KLANU UOPSTE REC?? ← Stvarno voodoo, haha! :D Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaRe Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Hamachi znam sta je ali nema sanse da se instalira u igraonicu jer su glupi a igraonica nije moja. Zato samo battle.net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ZGUZE MUA :)))))) TO VECE SAM BIO IZASAO SA DRUSTVOM .... DOBRO JE PA NISAM JOSH POSTOVAO :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadOnoJa Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Pa znam da ste izasli u igraonicu na dotu - video sam te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) Ha ha Stajic (Kad Ono JA) stari dobri zajebant :))) c c c Edited January 12, 2006 by VoodooKAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts