< x3m > stepa Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 e ajde stvarno udavili ste za sve novce ^^ juce si mi ajse napisao na msnu evo sad cu da ih uploadujem a to je bilo oko 8 sati sa sad je 3h ujutru i nista :D ajde vise bre ^^ маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 lol ma ne morate ni kaciti.Ko hoce nek ide u KGB milion kilometara Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 okacio sam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Da vazno je da ima 3wd vs credo !!!!!!! a sa NC kupa sto pola nema? Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Da vazno je da ima 3wd vs credo !!!!!!! a sa NC kupa sto pola nema? ← To skini i pogledaj da vidis kako se igra CS. V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Zeki nisam znao da su 3wd i credo igrali NACIONALNI KUP? a kako se igra cs pogotovu 3wd sam gledao protiv sk jako su dobri uzeli su ja mislim 5 il 6 rundi protiv Sk tako da su bash baje. A opet kazem ne samo mene nego i vecinu ljudi interesuje NACIONALNI CUP a ne EMI? Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Ja mislim da bi trebalo da otvorite bar josh dva topica pod radnim nazivima Ayse daj demoe i drugi malo strashniji u sluchaju da ga prvi ne zaplashi Ayse daj demoe BRE ! pa ono dajte ljudi koji vam je... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 jCr-u jesmo smorili i jedni i drugi, al ja hocu da vidim demoe Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts