insaneghost Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 bf 2 mi radi normalno. kada ga pecujem ili instaliram special forces nece da se startuje. da li neko zna neko resenje plz ako je bitno komp amd 64 3000+ 6800gt club 3D 2x 512 ddr ram ploca abit help plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa-ltd Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 bf 2 mi radi normalno. kada ga pecujem ili instaliram special forces nece da se startuje. da li neko zna neko resenje plz ako je bitno komp amd 64 3000+ 6800gt club 3D 2x 512 ddr ram ploca abit help plz ← nije bitan komp ako nemas original mozes da patchujes samo verzije koje imaju image (daemontool ili neki slichni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 bf 2 mi radi normalno. kada ga pecujem ili instaliram special forces nece da se startuje. da li neko zna neko resenje plz ako je bitno komp amd 64 3000+ 6800gt club 3D 2x 512 ddr ram ploca abit help plz ← sram te bilo, nisi dostojan tog nick-a, kad neznash da petchujesh bf2 nego, reinstaliraj celu igricu i instaliraj special forces, nemoj slucajno da si crackovao nesto od toga, posle instaliraj patch za special forces i onda skini daemon tools i njegov respektivni imidz za bf2:sf, a tu tjesh morati malo da googlash, ili vidi na nekom torrentu ili limewire-u. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts