Red^ Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Ovako nezelim da ljudi misle da spamujem nego ovako ja kuci imam piratske cd-ove war3 i original key-eve i kad idem auto prepatch izbaci mi dva error-a i nece da patchuje 1.20b(igram na original serveru a ne na piratskom). Da li neko zna gde ima da se skine patch (prelaz 1.20a na 1.20b)neka ostavi link da mozemo da skinemo taj patch .U krajnjem slucaju ako nabavim original cd-eove ocu li moci da idem auto patch i da mi neizbacuje error ko na piratu. Ajde javite sto pre plz ljudi ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Ovako nezelim da ljudi misle da spamujem nego ovako ja kuci imam piratske cd-ove war3 i original key-eve i kad idem auto prepatch izbaci mi dva error-a i nece da patchuje 1.20b(igram na original serveru a ne na piratskom). Da li neko zna gde ima da se skine patch (prelaz 1.20a na 1.20b)neka ostavi link da mozemo da skinemo taj patch .U krajnjem slucaju ako nabavim original cd-eove ocu li moci da idem auto patch i da mi neizbacuje error ko na piratu. Ajde javite sto pre plz ljudi ...... ← imas na www.tomicigor.tk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 probaj da ponovo instaliras 1.20 verziju ali nemoj da e krekujes i onda bi trebalo da ti radi autoupdate kada se konektujes na Northu ili koji koji vec..... pozz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 1.20 > 1.20b nije blizzardov oficijelni exe fajl, te cu i ovakve topice ubuduce brisati,a posteri ce dobiti warn! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts