Jump to content

Crnogorski progameri

Recommended Posts

Sive beretke :)))

How to become a Genius:

"You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired.

This should lead to radically improved intelligence and creativity.

The only cost: turning your back on every convention of social life."

-Piotr Wozniak

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ofo shto ste naprafili ofaj topic je zaista jadno...

Khm...WoW igramo sfi brate fetj godinu dana...sajt smo onako nabudzili i presrali bash zbog sponzora kako bismo izfukli shto fishe para i qpili 4 cdkeya za WoW koje koristimo fetj godinu dana na americhki serfer...

Kako ocheqjesh da nabafimo sponzore?

Da kazhem najgori smo na planeti ajde dajte nam pare?Daj ne serite...

U sfakom sluchaju barem shtone poqshafamo...otforili igraonu,shprdamo se,igramo koliko toliko...uzhifamo u ofome...a ne kao fi lameri ofde ogofaramo druge clanofe i ne znam ni ja shta...

Kanal #hn?kanal #hn je totalno lejmerski kanal i ne idem tamo jer smrdi...sa tim kanalom nash clan nema nikakfe feze...nash kanal #HNClan ...

byte ti si josh fetji lamer

4

tachno, mi jadni i bedni nemamo para,a vi ste do jaja

btw nauchi da razlikujesh f i v, vidim da imash frku sa pisanjem. I kako igrate wow godinu dana kad je wow izashao sredinom februara?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

i kako Fam je najFeci jebeni lFl 56 !??!? ahahahahahaha

btw jel ste videli ovo

Nick :HNClanSitronade

Aka : Aleksandar Varga

Year's : 16

Place : ?!? Norway, ( Herceg Novi when he is in Montenegro )

Game's : All ver. Of BattleField-a

Tournament's : N/A

RL Info : Came from Norway,biggest fan of Metallica etc...On Serbian : Druži se sa Deljuksovcima i svira sa njima. Do nedavno je svirao Bob Marleya sa Veljkom, ali zavarali su ga momci iz Deljuksa sa ćevapima i Milkom (djevojkom), i zbog toga sada svira Dead Metal sa Anushitjem sa groblja (opasni momak što je prijetio Lobanji )...

Edited by DeuS.Tesla

About WW.

Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not?

I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars

Priceless

offtopic-ajoj lando spade mi jezik dok procitah ovo i nisam mogo do kraja :)

btw:sto se svadjate sa momcima oni su kk zajebavajuse,uzivaju ,jedino ako im nezavidite (mada to nebi niko priznao)

gl HN

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Sendador tnx.

I eto fideli ste i sami shta pishe u opisu igracha ofog Sitronade-a...znachi stafili smo najsmeshniju stzenu i ono totalno opushteno...rekao sam fetj...nabudzili smo sajt zbog sponzora a clan brate postoji 6 godina i ono....totalno opushteno...ne znam shto je iko bzfz ofde zapochinjao ofu temu...

Smeta fam shto imamo sponzore or what?Ne kontam ble...

Totalno da sam admin ili mod odmax bih ofaj topic deletofo jer ofo nema nikakfe feze nisachim...i josh ste naprafili ofaj topic ofde gde niko od nas ne dolazi...lejm prefishe...

a mawopre sam 2 poota kachio jedan post koji mi je Moderator brisao i kad sam ga ponafljao 3 poota poslao mi PM i odgoforio sam mu prilichno ufredljifo i onda me "tuzhio" adminu koji mi je onda poslao PM ufff...kako lejm

Sendador tnx.

I eto fideli ste i sami shta pishe u opisu igracha ofog Sitronade-a...znachi stafili smo najsmeshniju stzenu i ono totalno opushteno...rekao sam fetj...nabudzili smo sajt zbog sponzora a clan brate postoji 6 godina i ono....totalno opushteno...ne znam shto je iko bzfz ofde zapochinjao ofu temu...

Smeta fam shto imamo sponzore or what?Ne kontam ble...

Totalno da sam admin ili mod odmax bih ofaj topic deletofo jer ofo nema nikakfe feze nisachim...i josh ste naprafili ofaj topic ofde gde niko od nas ne dolazi...lejm prefishe...

a mawopre sam 2 poota kachio jedan post koji mi je Moderator brisao i kad sam ga ponafljao 3 poota poslao mi PM i odgoforio sam mu prilichno ufredljifo i onda me "tuzhio" adminu koji mi je onda poslao PM ufff...kako lejm

1. Nauchi da pishesh

2. Kakvi ste vi to gameri kad ne dolazite na RUR ?

3. Mislim da je previshe lame da 4gl ili SeT-u ili bilo kojem srpskom klanu sponzor bude chevabdzinica

4. Vidi pod 1

5.Iskuliraj

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

chefabchinitza?

E kefe mi ne znam o chemu prichash zbunio si me potpuno...

Raffaelo

Agencija`jadran

Caffe Citadela

Sponzori a ne znam de `e tu chefabdzinitza or whatefer ....

Vladica ti prefishe kenjash...biwo bi te blam a?Pa da ti si gosu najfetji u3pofani isfolirani umishljeni iskomplexirani debewi...razumesh...

I zamisli koliko si malouman kad ljude delish prema natzionalnosti ono...Crnogoratz,Bosanatz i sl njesra...ufff...kretino ogranicheni...

PS.

Pogledaj mawo ima li ijedan clan u Crnoj Gori za War3tft da je shtone uradio ono...da neko zna za njih osim onaj Ki shto je bio na battle.net mada bez stranitze bez foruma bez ichega....

Mi at least imamo forum 120 regofanih usera i 2553 postofa .... a ne znam za ostale clanofe u Crnu Goru i da li ih uopshte ima...barem se koliko toliko trudimo a shto se tiche dizajna on ni`e neki jer trenutno radimo na nofom tj imamo nofi ali treba da uzmemo kintu od sponzora da se plati 500mba...

poz!

chefabchinitza?

E kefe mi ne znam o chemu prichash zbunio si me potpuno...

Raffaelo

Agencija`jadran

Caffe Citadela

Sponzori a ne znam de `e tu chefabdzinitza or whatefer ....

Vladica ti prefishe kenjash...biwo bi te blam a?Pa da ti si gosu najfetji u3pofani isfolirani umishljeni iskomplexirani debewi...razumesh...

I zamisli koliko si malouman kad ljude delish prema natzionalnosti ono...Crnogoratz,Bosanatz i sl njesra...ufff...kretino ogranicheni...

PS.

Pogledaj mawo ima li ijedan clan u Crnoj Gori za War3tft da je shtone uradio ono...da neko zna za njih osim onaj Ki shto je bio na battle.net mada bez stranitze bez foruma bez ichega....

Mi at least imamo forum 120 regofanih usera i 2553 postofa .... a ne znam za ostale clanofe u Crnu Goru i da li ih uopshte ima...barem se koliko toliko trudimo a shto se tiche dizajna on ni`e neki jer trenutno radimo na nofom tj imamo nofi ali treba da uzmemo kintu od sponzora da se plati 500mba...

poz!

Crnogorchino nepismena, mojne da seresh po najboljim srpskim igrachima, ti koji su juche video kako izgleda komp. Btw, kakvi su chevapi tamo ? I koji je to slepac vas sponozorishe ?

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Khm chefapi razaraju barem imam da jedem za free dok ti prosish i pooshish qratz za 2 sata igranja dok mi at least imamo igraonu za 24/7 igranja na net...

btw.

Ko sere po meni,serem ja po njemu...bole me qratz shta i ko je.

Hvala!

edit: shto se tiche to juche znao za komp je mawo smeshno brate...fetj 6,7 godina idem u igraonitze...igram josh od prfe igraonitze u Crnoj Gori kod "Polica" zato mi ne gofori ne finte juche znao za komp kad sumljam da znash ishta osim upalit Wc3 sjedat za sto,igrat,oslonit se na roditelje i jest ko sfinja....

Edited by HNClanLobanja

Khm chefapi razaraju barem imam da jedem za free dok ti prosish i pooshish qratz za 2 sata igranja dok mi at least imamo igraonu za 24/7 igranja na net...

btw.

Ko sere po meni,serem ja po njemu...bole me qratz shta i ko je.

Hvala!

edit: shto se tiche to juche znao za komp je mawo smeshno brate...fetj 6,7 godina idem u igraonitze...igram josh od prfe igraonitze u Crnoj Gori kod "Polica" zato mi ne gofori ne finte juche znao za komp kad sumljam da znash ishta osim upalit Wc3 sjedat za sto,igrat,oslonit se na roditelje i jest ko sfinja....

Pa ti si onda socijalni sluchaj kad jedesh za free, i zao mi te je. Ja NE IDEM u igraonice jer imam komp kuci. Ne oslanjam se na roditelje, zato shto ja nisam CRNOGORAC i nisam lenj. Daj mi broj zhiro rachuna da ti shaljem pare da se ne sramotish da morash da jedesh for free. Btw, popushi mi [:)]

E da! Nauchi jebene padeze [;)] , a mogao bi da se i oshishash ili chekash da ti poshaljem pare [^]

Edited by FistBorn

au au au...

Kako si iskomplexiran...

Deru li te komplexi po mawom mozgu a?Zhifish li da bi sjedao doma i ofde prozifao ljude a?Jel banja to jel?Otju i ja da boodem pametan i lood kao ti,otju i ja da mogu da prozifam ljude stfarno...Otju i ja...

kakaf RITARD!

Edit: Ma ne,tfoja mi kefa platja da drzhim dugu kosu.

edit: Miki u prafu si.Lock topic.

Edited by HNClanLobanja

au au au...

Kako si iskomplexiran...

Deru li te komplexi po mawom mozgu a?Zhifish li da bi sjedao doma i ofde prozifao ljude a?Jel banja to jel?Otju i ja da boodem pametan i lood kao ti,otju i ja da mogu da prozifam ljude stfarno...Otju i ja...

kakaf RITARD!

Edit: Ma ne,tfoja mi kefa platja da drzhim dugu kosu.

edit: Miki u prafu si.Lock topic.

Majmune, ti si prvi pocheo da prozivash kako smo mi jadni, kako vi imate sponzore, kako imate sajt itd. Moju kevu nemoj da spominjesh, nisam ni ja tvoju.

Ko mi hejtuje za bilo shta, moze da mi popushi (copyright Green & Sheshelj)

brate ti si prvi poceo-vidi ko je startovao topic

Jeste, ja sam startovao topic, ali nikoga nisam prozivao, niti govorio da su ono iskomplieksirani, glupi itd. Btw, ja sam stavio za onu sprdachinu od sajta, a ne da bih nekoga prozivao. Toliko.

Rafaelo je extra plaza,samo sto deru za sve pare ;]

cuti jos je najeftinija :)

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Jeste, ja sam startovao topic, ali nikoga nisam prozivao, niti govorio da su ono iskomplieksirani, glupi itd. Btw, ja sam stavio za onu sprdachinu od sajta, a ne da bih nekoga prozivao. Toliko.

Brate ja goforim da si gloop jer jesi gloop da niste pocheli da nas smarate ne bi ni ja sad ofde bio...

Samo delete ili lock topic...

Smorio si i ne slushaj 2pac molim te...ti da slushash 2pac?Blamirash chofeka.

RIP.

Brate ja goforim da si gloop jer jesi gloop da niste pocheli da nas smarate ne bi ni ja sad ofde bio...

Samo delete ili lock topic...

Smorio si i ne slushaj 2pac molim te...ti da slushash 2pac?Blamirash chofeka.

RIP.

A ja ti kazem da mi popushish. I poslednji put ti kazem NAUCHI JEBENE PADEZE.

Nece meni neka neoshishana i istripovana crnogorchina govoriti shta da slusham.

edit: Lock topic

Edited by FistBorn

Stobom se ne mozhe rasprafljat ti si maximalno iskomplexiran i fidim da nikad nisi bio na irc.krstarica.com tako da ne znash druge da kazhem "stilofe" pisanja,mada oke,shfatam ja to...shfatam ja tfoju situatziju i sfe to...

Mada sam si krif shto si debeo ruzhan prljaf gloop ogranichen malouman iskomplexiran umishljen "lood" "pametan" i sl...sfaka ti chast,foleo bih ja da sam takaf ali nisam pihhh,da jesam bio bih onda glafna fatza na ofom forumu ... jaoj `ta da radim `ta da radim [:(]

PS.

.!.

lobanja vec si dobio warn,a kad admin vidi ovo popicesh i permanentni ban :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...