GiDrA Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 Sada sam bio u Raifeissen, i rekli su mi da mi nista nije skinuto, ali da mi je na rezervaciji 12.99 evra, koliko i kosta 1 mesec pretplate za WoW. Takodje su mi rekli da je rezervisano 1.12., a to je cetvrtak, kada ja i jesam pokusao po prvi put da uplatim. Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilly Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Sada sam bio u Raifeissen, i rekli su mi da mi nista nije skinuto, ali da mi je na rezervaciji 12.99 evra, koliko i kosta 1 mesec pretplate za WoW. Takodje su mi rekli da je rezervisano 1.12., a to je cetvrtak, kada ja i jesam pokusao po prvi put da uplatim. Pozdrav ← Ne znam stvarno sta se desilo,uglavnom su mi pustili acc u rad i zakazali skidanje 13e za danas, nadam se da mi nece skinuti kao sto su mi obecali u mailu koji sam dobio od podrske, zato sto su mi vec jednom bilovali, i zamisli molim te kazu mi u mail da se sve to desilo zato so sam upisivao pogresne podatke u mesto za broj kartice WTF ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 Ne znam stvarno sta se desilo,uglavnom su mi pustili acc u rad i zakazali skidanje 13e za danas, nadam se da mi nece skinuti kao sto su mi obecali u mailu koji sam dobio od podrske, zato sto su mi vec jednom bilovali, i zamisli molim te kazu mi u mail da se sve to desilo zato so sam upisivao pogresne podatke u mesto za broj kartice WTF ?? ← Sada sam i ja dobio mail od njih, da je kao moja banka odbila skidanje para sa kartice. WTF ? Zato sam sada kupio game card i nadam se da nece biti problema Jos ako i oni uspeju da skinu sa kartice to ce biti tri meseca igranja. Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Sve u svemu zejebancija, nego da vas pitam, posto uskoro planiram da vam se prikljucim (mislim na igru, ne na problem), dali jos neka banka sem Raiffeisen izdaje visa virtuon card, post u NS nema tih mesecnih kartica za dopunu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_nsw Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 vojvodjanksa banka ... visa internet se zove kartica po meni bolja je od virtuon jer ne moras da ostavljas depozit od 20 e nego samo das 200 din da ti je izrade i uplatish 20 e koje mozes odma i da prosledish dalje... Quote .......O Pepelguzi ovo bila je balada Ka*ala se dok je bila mlada. Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi ali svome princu jos presrecna pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Da li je ti koristis i ako je koristis jesi li imao problema sa njom ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Sada sam i ja dobio mail od njih, da je kao moja banka odbila skidanje para sa kartice. WTF ? Zato sam sada kupio game card i nadam se da nece biti problema Jos ako i oni uspeju da skinu sa kartice to ce biti tri meseca igranja. Pozdrav ← i jel radi pre-paid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Ja koristim visa internet (dobio onomad u kgb-u na nagradjon igri sa 20e na racunu :) )i do sada sam uplacivao samo jednom 3 meseca i nije bilo problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) E znate sta da im sisten ne radi evo ja cu vam potvrditi.... Prvo 3.dec mi isteklo 4.dec uplacujem.... U toku noci oko 22:00 stie mail od blizzarda.... Greetings, thanks for your interest in World of Warcraft. In order for us to further process the payment on your account, we need to know some information about the card used for payment. How many accounts are you paying for? If more than 1, how many and how come? Did you try only with 1 credit card? If no, why? Is your bank account based in a country other than that in which you reside? If yes, why? Did you change the expiration date on any of the attempts? If yes, why? Regards, Poiwot Blizzard Entertainment Europe Billing Support Posle toga ja vidim odmah u acc menagment nije prosla uplata???!?!?!?!? Ja odgovorim na mail... Posle pise uplata ce proci 5.dec?!?!?! ok nista sutra dan opet uplata nije prosla znaci 6.dec i pise 7.dec procice uplata preko banke.... Danas evo vec je 4 ujutru i 52 minuta 8 decembar meni do sad frozen account a ja se igram i boli me savrseno kurac... Ja sam im na mail odgvorio inace kartica je iz Italija Visa Electron... I sa njom sam prosli mesec uplati kao i da sam tu karticu koristio stalno za sve preko interneta. www.wow-europe.com Edited December 8, 2005 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts