spo(ghost) Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 80 sam naveo kao maximum koji sam doziveo a da je neki normalan broj ljudi na serveru... ← ma bravo, a ortak sa kablom nabija 30 pinga na blejotelu, inace blejotel je uvek krcat Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Naravno da je kabel bolji,samo zato sto je kabel i malo toga ometa "signal",dok wireless koristi etar za prenos signala koji je pretrpan signalima.Mada kad se wireless podesi kako treba i kupi dobra oprema i kod ISP-a i kod klijenta onda sve radi odlicno(mada dobra oprema ima i svoju dobru cenu....)...jbg vi se zalite na wireless,neki na adsl i sbb,a zamislite nas sa modemima 56k u 2005 godini strasno...ja kad treba da skinem neki fajl 10-15 megaajta mogu da otspavam turu...a racun za tel 3000 din +flat 690.pa vi vidite. ← dada kad se vajrless podesi kako treba i odvojish celu kevinu platu za opremu i onda josh stavish.... mani me tih prica Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts