VoodooKAC Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 OOO Stajicu odkad te nisam video :)))) Ma jako pametuju iz toxica . Mi otihli sa Kelsom na tur lol.Ocemo ici u petak ??? Ili bolje kod Orlandica?pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Loshmi pazi shta pricash u mojoj ekipi nema niko ispod 20 god osim mene....sssssss:))) Niko nije rekao da smo mi dobri kao ekipa.A i zajedno igramo otprilike 4 nedelje mozda 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) 1.Ali lol ne verujem sta cujem... Mozemo u kesh da igramo anytime ako mislite da ste bolji nije frka 2.Kad ste imali 4-0 leba vam, znam samo da od svih dota nightova otkad dolazite jednu partiju(ili 2 nisam siguran) ste uzeli vs Cp6uja , a mojoj ekipi 0... Za ostalo ne znam. Sta da pazim sta pricam ? Ja govorim cinjenice, ako vam se ne svidjaju vash problem. Nikog nisam vredjao itd. Edited November 30, 2005 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 sta je losmi frka ti.... nemoj tako da pricas pojesce te mrak... Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) Jesi ti normalan ? Da objasnim ovaj post iznad : Kacani NEMA TEORIJE da bi prosli grupe i da im je Bog sedeo kao 5-ti igrac, jer jednostvano su mnogo losija ekipa od copavaca i toxica, tako da i ako bi pobedili catacombe, opet bi bili 3, i ispali... Jel sam u pravu ? Ja cenim to sto su se pojavili jer bi nam inace propao taj mali turnir zato sto druge ekipe nisu dosle, od kojih jedna opravdano(likovi sa klise sto su trebali da dodju su dobili batina i trojica su bili u bolnici taj dan) Edited November 30, 2005 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 true :) izgubili su na turu sa sentinel(kac) kentaur panda cica krstitelj gorgon i vestica (ja mislim nisam siguran) scourge (copavci) repickovan visaz , repickovan terorblejd repickovan bonty repickovan magnus , i plavi bolter ....... sta reci vise Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 vs nas oni scourge:vestica,rasta,ner.asasin,drvo i dragon knight mi dobili 1 int i 4 agi i brze bolje repik,mi misli oni ce early push itd. a oni se gube :) ko botovi u onoj AI verziji ^^ i na kraju naravno ownage :) zao mi je sto nisam snimio taj rep :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Lepo su te ljudi zvali u Deus na tur ali niste smeli da idete (jel im niste dorasli) GG and HF ← hehe slazem se sa covekom , nubovi i pickice iz nsa ha ha Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Umri :) Nego pito sam te vec na mail , smes cw ? :) Da vidimo ko je noob :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) daj mi nick na bnetu mi mozemo da hostamo ocu jednu partiju protiv vas platoplus-jabre -dzo -xzar -lol -fata -goust Edited November 30, 2005 by jabre Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 @Sasuke Kun:sad videh da je neko zaebao mail s repovima...FATO znamo da si ti!ftw Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 1.Ali lol ne verujem sta cujem... Mozemo u kesh da igramo anytime ako mislite da ste bolji nije frka 2.Kad ste imali 4-0 leba vam, znam samo da od svih dota nightova otkad dolazite jednu partiju(ili 2 nisam siguran) ste uzeli vs Cp6uja , a mojoj ekipi 0... Za ostalo ne znam. Sta da pazim sta pricam ? Ja govorim cinjenice, ako vam se ne svidjaju vash problem. Nikog nisam vredjao itd. ← Garant 2, nemoj da lupas glooposti! :P Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 pa realno momci nisu tako losi u full-u,ali ona ekipa na tur-u....ccc Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 (edited) daj mi nick na bnetu mi mozemo da hostamo ocu jednu partiju protiv vas platoplus-jabre -dzo -xzar -lol -fata -goust ← jabre ti znas da se dota igra 5 v 5 ? ^^ Edited December 1, 2005 by DeuS.Tesla Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 jabre ti znas da se dota igra 5 v 5 ? ^^ ← ili ne racuna sebe Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Lool aj vidimo se u petak pa cemo videti shta ce biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelso Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 1.Ali lol ne verujem sta cujem... Mozemo u kesh da igramo anytime ako mislite da ste bolji nije frka 2.Kad ste imali 4-0 leba vam, znam samo da od svih dota nightova otkad dolazite jednu partiju(ili 2 nisam siguran) ste uzeli vs Cp6uja , a mojoj ekipi 0... Za ostalo ne znam. Sta da pazim sta pricam ? Ja govorim cinjenice, ako vam se ne svidjaju vash problem. Nikog nisam vredjao itd. ← Slusaj ti nakazo raspala da ti ja objasnim neke stvari!!!!!!!!!!! Ja igram dotu onako iz razonode i nemam pojma da je igram,na turnir sam dosao zato sto woodoo nije ima koga da zove! A kad sam vas video sve mi je bilo jasno:pola vas nosi naocare,svi ste pogrbljeni,oci buljave ... mislim sta reci! Ja sam posle turnira rekao svaka vam cast bolji ste,tu nema nikakve dileme,a ti se tu hvalis kao da si osvojio ligu sampiona!!! Ako je tebi to smisao zivotu onda ne znam da li treba jos nesto da dodam. Gledao sam kako igraju momci iz BG "deus" i "plato" mislim ne da im niste dorasli nego im niste dorasli!!! Pa gotovo sam siguran da ce vas ove moje kitice iz Kaca oprati prvom prilikom!!!! Toliko aj uzdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 1.ovo je neka varijanta ja jebem nakvarcane plavuse i ribe drkaju na mene samo mi reci kakve to veze ima dali nosi naocale i dali je buljav 2. slazem se da niko nikom netreba da kaze da je losh... 3.kada neko se hvali i govori kako je dobar etc... onda mu kazi da je losh slazem se da se kacani nisu palili .... Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 (edited) Slusaj ti nakazo raspala da ti ja objasnim neke stvari!!!!!!!!!!! Ja igram dotu onako iz razonode i nemam pojma da je igram,na turnir sam dosao zato sto woodoo nije ima koga da zove! A kad sam vas video sve mi je bilo jasno:pola vas nosi naocare,svi ste pogrbljeni,oci buljave ... mislim sta reci! Edited December 1, 2005 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ispravka , ne igrate : ) ispostavilo se da imam sta da radim u petak i subotu uvece , tako da se to odlaze za nedelju : ) Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Pickice jedna :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Jao brate ti stvarno volis da lazes. Kada smo zavrsili partiju vi ste doshli do nas da nam kenjate kako ste nas razvalili itd.Pa ovo ono ko je onaj noob koji je igrao sa ner.asasinom , a lazes kada kazesh da smo pisali da nas zavrshite tokom cele partije.To je napisao Kelso i to kada su nam pale 2 barake koliko se ja secam.Svejedno misli ti shta hocesh a meni tako puca jaje shto vi mislite da smo noobare kada igramo dotu for fun.A nismo se ni u jednom mecu palili .... Igramo sa vama i idemo na taj dota night da bi naucili neshto od vas boljih ekipa a vi nas tu vredjate?!Meni ste ono OK nemam nikakvo posebno misljenje o vama , ali igrate dosta bolje od nas kao i ovi zekini.Zato gl hf u petak vs Deus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Ja ne lazem... A o vredjanju necu ni da govorim, procitaj post druga od gore pa ce ti biti jasnije . Ko je dosho da vam kenja ?!?! Sta pricas ti ? Otisli ste u za 2-3 sekunde kad ste pukli uz komentar "retardi glupi" pre kraja partije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadOnoJa Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Losmi posto si jako bezobrazan kacani dolaze sutra u "najjacem" sastavu (ne Full sastavu) da se na licu mesta malo "vredjamo" Lepo sam ti reko da nas ne spominjes ali to izgleda nije dovoljno pa smo resili da da ipak dodjemo da se dogovorimo van ovog foruma. Malo cemo da vas se igramo killovanja majmuncino glupava i corava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 kaunter, kaunter :) ----- ispravka , ne igrate : ) ispostavilo se da imam sta da radim u petak i subotu uvece , tako da se to odlaze za nedelju : ) ----- Blago tebi, ja nemam :( Zato cu da igram dotu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts