spo(ghost) Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Za admine i to, racunaj na mene. Najmanji je problem adminovati mech. ← zaboravljash da cesh adminovati mech 30+ likovima [hint] saddam @ wcg [/hint] Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 ne.... necu, nego cu blejati u chnlu i svadjati se sa likovima (my fav) i posle ce mi prijaviti rezultat ja kliknema na sajt i to je to. -.- Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts