Grinder Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Jeste podcenio sam lika iz "luksemburaga" :)))) ← Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ah da onaj random sabijach :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Da onaj sto stavlja 3 seljaka na zlato, jednog na drvo i petog ostavlja da nadgleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Cekaj,niste znali da ako se seljaci nadgledaju,skupljaju extra +10 zlata i +20 drva???LOL... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ah da to je onaj gosu sto petog seljaka vodi po modnoj pisti ^^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larios Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 sinoc oko 3:00 padne mi na pamet da gledam repove VoOdoO_MaN-a. Dok sam gledao partiju protiv eLf_storY-a mislio sam da ces izgubiti videlo se da zna da igra. Ipak svaka cast. Posebne ti cestitam za InT.Generalxxx. Mada mi se najvise svidja replay protiv 3wD.MIDLE-a :)). Ali sta ti bi da stavis partije protiv wtfwithme-a. Lik nevidi da nemas protivvazdusnu i neprestano pravi raider-e, i Sal-Sal za njega nemam reci. A nije mi jasno kako rX.ImMoRtaL sa 2 ekspanzije i dobijenom partijom moze da izgubi. Pa takih repova mogu da postavim i ja. Nema veze koji je level ako nema skill kao InT.Generalxxx(npr.) ftp://www.spread-it.com/1/1XKWDLG6OZ/Larios.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 @larios: Sad cu da skinem pa cu baciti komentar ho ho ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts