d3l@n0R Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Prodajem sledece originale: 1. Half Life Generation (HL1+CS) - 500 din 2. Need For Speed Underground 2 - 500 din 3. Fifa 2005 - 500 din 4. Total Club Manager 2005 - 500 din 5. Nba Live 2005 - 500 din 6. Farcry - 500 din 7. Painkiller Black Edition - 1300 din Sve igre su kupljene u Platou u aprilu. CD keyevi nisu korisceni tako da se sve igre MOGU IGRATI NA NETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 garancija da nisu korisceni je...??? jesi otvarao mozda kutije? http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) U Kakvom su stanju diskovi brate ... ajde reci neshto bre ... Ako je NBA Live 2005 u dobrom stanju onda mi PM-uj da ti dam adresu da mi posaljes to odmah OK !!! Odgovori na Sasuke-ova pitanja ... cekamo tvoje odgovore alooooooooo ... p0z.... Edited November 17, 2005 by XT3X[C]ha0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l@n0R Posted November 18, 2005 Author Report Share Posted November 18, 2005 Diskovi su u odlicnom stanju. Naravno da su otvarani jer inace ne bi bili polovni pa ni cena ne bi bila ovakva. Inace su kupljeni za jednu igraonicu koja je u medjuvremenu propala. Ponavljam nisu korisceni na netu tako da vam je cd key 100% neaktiviran. Inace Half Lifa ima oko 10 komada (za one koji zele da igraju preko steama cd key za stvarno male pare), Painkiller 1 kom, a ostalih igara x2. Znam da je kupovina polovnih igra uvek rizicna stvar i razumljivo je da postoje sumnje, ali se nadam da sam ih razjasnio. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Diskovi su u odlicnom stanju. Naravno da su otvarani jer inace ne bi bili polovni pa ni cena ne bi bila ovakva. Inace su kupljeni za jednu igraonicu koja je u medjuvremenu propala. Ponavljam nisu korisceni na netu tako da vam je cd key 100% neaktiviran. Inace Half Lifa ima oko 10 komada (za one koji zele da igraju preko steama cd key za stvarno male pare), Painkiller 1 kom, a ostalih igara x2. Znam da je kupovina polovnih igra uvek rizicna stvar i razumljivo je da postoje sumnje, ali se nadam da sam ih razjasnio. Poz ← Alo brate jel imas ti NBA Live 2005 ili ne !!! Procitaj sta sam gore napisao i javi mi jel oces da mi saljes ili ne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l@n0R Posted November 18, 2005 Author Report Share Posted November 18, 2005 Alo brate jel imas ti NBA Live 2005 ili ne !!! Procitaj sta sam gore napisao i javi mi jel oces da mi saljes ili ne !!! Imam i hocu Samo reci gde i kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) Poslacu ti Pm-om adresu Ok !!! Aj p0z .... I nemoj da zaboravish da mi javish kada mi saljes disk/ove OK !!! Moram da se malo spremim ... Edited November 18, 2005 by XT3X[C]ha0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Meni salji samo jedan primerak NBA Live 2005 brate,nemoj mi sve slati I jos jedno pitanjce za tebe :: Jeli u original kutiji ili ne !!! To mi mnogo znachi ... Mnogo sam nestrpljiv i jedva cekam da mi dodje ... Aj p0z.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts