dvnityCker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Posto sam totalni noob za te stvari, zanima me kako, za koliko i gde mogu da se obratim da bi dobio vizu za Kinu (preciznije za Tibet, ali posto je to zvanicno jos kina onda kina). neke osnovne informacije, ako nekog ne mrzi? thx Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Za Kinu ti ne treba viza. Procedura je da se ode u Ljermontovu i tamo se u pasosu udara neka vrsta vize koja treba za kinu. Ako imash garantano pismo iz Kine onda ti ne treba ni odlazak u Ljermontovu vec samo kada dodjes na aerodrom pokazes nasima na carini pozivno pismo kao i na aerodromu u Kini i that's it and you're good to go. ;)))))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Cuti Zeki :) Treba ti viza za Kinu. Kad sam ja isao 99/2000 jedini problem je bio naci jebenu ambasadu. Na kraju sam otisao u neku prcvarnicu kod marakane. Lako se dobija viza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Cuti Zeki :) Treba ti viza za Kinu. Kad sam ja isao 99/2000 jedini problem je bio naci jebenu ambasadu. Na kraju sam otisao u neku prcvarnicu kod marakane. Lako se dobija viza. ← Izvini, ja sam isao pre 2 meseca. Tako da STFU Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Izvini, ja sam isao pre 2 meseca. Tako da STFU ← Jesi dobio posao? ---- Za Kinu ti ne treba viza. Procedura je da se ode u Ljermontovu i tamo se u pasosu udara neka vrsta vize koja treba za kinu Pa jel treba sad il ne treba? P.S Cudi me da su zutaci sad liberalniji prema nama nego za vreme bobiske :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Offtopic U Kini ces se lako snaci,samo kazes da poznajes Velimira Batu Zivojinovica,koji je tamo heroj,i opusteno btw -pitanje za ostale,kojim povodom ste isli u Kunu??? Edited November 14, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Posao Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ne verujem da je lako bash otici na Tibet Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts